Refurbished Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 64GB zwart
€ 98,00 € 539,00
Morgen verzonden
Samsung Galaxy S9 64GB goud
€ 119,00 € 539,00
Morgen verzonden
1–2 (2)1

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Galaxy S9 kopen

De Galaxy S9 is smartphone die je makkelijk in je zak of tasje kan doen. De Galaxy S9 is stof- en waterdicht. Met de 12 megapixel camera en 4k videokwaliteit kun je gemakkelijk mooie foto’s en video’s maken. De Galaxy S9 heeft een unieke design. De smartphone is smal en heeft een edge. Door de design kan je de Galaxy S9 gemakkelijk in je hand houden. Bij refurbished.nl profiteer je niet alleen van een voordelige prijs maar ook van de premium kwaliteit. Maak zelf de keuze voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ‘Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een refurbished Galaxy S9.

Voordelen refurbished Galaxy S9

+ 12 megapixel en 4k videokwaliteit voor mooie foto’s en video’s
+ Stof- en waterdicht
+ Dual sim voor 2 simkaarten
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy S9 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy S9

✓ Een refurbished Galaxy S9 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Galaxy S9 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Galaxy S9 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy S9 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy S9 bij refurbished.nl

Ben je op zoek naar een goede deal? Dan is de refurbished Galaxy S9 ideaal voor jou. Bij refurbished.nl kan jij profiteren van 3 jaar garantie en gratis verzending. Een refurbished Galaxy S9 is goedkoper dan nieuw in de winkel. Bij refurbished.nl kan je zelf kiezen in welke conditie jij jouw refurbished Galaxy S9 wilt. Naast de refurbished Galaxy S9 heeft refurbished.nl een groot assortiment in elektronische apparaten zoals, tablets en laptops. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.