Refurbished Toshiba

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Waarom Refurbished.nl?

Toshiba Laptop kopen?

Toshiba is een japanse fabrikant dat laptops maakt voor de zakelijke markt. Sinds kort gaan zij door het leven als Dynabook, maar hebben de stevigheid en grote hoeveel beveiligingsopties behouden. Door de TMP chip is je Dynabook van binnen en buiten optimaal beveiligd. Zo kun je dus veilig thuiswerken of op kantoor aanwezig zijn zonder je zorgen te maken voor aanvallen van buitenaf. Zo zijn Toshiba laptops ideaal te gebruiken als zakelijke laptop.

De voordelen van een refurbished Toshiba laptop

Met een Toshiba Dynabook haal je een laptop in huis waar je ideaal kunt multitasken met je office pakket of waarmee je prachtige presentaties neerzet. Het kopiëren van data of het verwerken van e-mails doet deze series als een kei. Omdat refurbished.nl gelooft in de kracht en kwaliteit van refurbished producten bieden wij 3 jaar garantie op ons gehele assortiment. Om er zeker van te zijn dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, wordt er een uitvoerige controle uitgevoerd op alle refurbished laptops. Bij deze controle wordt er door professionals gekeken naar meer dan 50 punten waaronder de batterij en het moederbord. Wanneer er een onderdeel wordt aangetroffen dat niet naar behoren werkt wordt dit gerepareerd of vervangen. Daarnaast wordt de laptop schoongemaakt en voorzien van de nieuwste software Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen de scherpste prijzen aanbieden maar ook de beste kwaliteit! Samenvattend zijn dat de volgende voordelen:

Voordelen refurbished Toshiba laptop

+ Keuze tussen 14-inch en 15,6-inch beeldschermen
+ Een krachtige Toshiba laptop
+ Perfect voor zakelijk gebruik
+ Goedkoper dan een nieuwe Toshiba laptop in de winkel
+ De beste prijs -en kwaliteitsverhouding

Kwaliteit van een refurbished Toshiba laptop

✓ Een Toshiba laptop is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Toshiba is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een Toshiba laptop is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een refurbished Toshiba laptop is duurzaam

Een refurbished laptop is een laptop die al een vorige eigenaar heeft gehad of afkomstig is uit het bedrijfsleven. Omdat laptops in het bedrijfsleven vaak maar een aantal jaar gebruikt worden, zijn deze laptops uitermate geschikt voor een tweede kans. De laptops die binnenkomen verkeren vaak nog in een uitstekende staat en worden opgekocht door diverse refurbished leveranciers. Door deze laptops te voorzien van een tweede leven draag je ook nog eens bij aan het behoud van ons milieu. Als je dus kiest voor een Refurbished Toshiba laptop ben je duurzaam bezig.

Koop je nieuwe Toshiba laptop bij refurbished.nl

Overweeg je om een Toshiba laptop te kopen, maar vind je een nieuwe laptop te duur? Kijk dan eens rond op onze website, refurbished.nl. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop en wij bieden gratis verzending, gratis retour en ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Zo bent u als klant verzekerd en van kwaliteit. U bent ook welkom om onze webshop verder te bekijken. Naast Toshiba laptops hebben wij ook laptops van het merk HP en Lenovo. Daarnaast hebben wij ook vele Macbooks in voorraad en bieden wij ook andere Apple producten aan als iPhones en iPads. Als u vragen heeft of als er iets onduidelijk is dan kunt u gerust contact met ons opnemen!