Refurbished iPad Pro 12.9 (2015)

Waarom Refurbished.nl?

De refurbished iPad pro 12.9

Er was een tijd dat bedrijven concurreerde om de schermen van hun apparaten zo klein en compact mogelijk te maken. Die tijd is echter helemaal voorbij, en zeker met de iPad pro 12.9. Dit product van Apple beschikt namelijk over een 12.9 inch scherm die bijna de gehele voorkant van de iPad bedekt. Het scherm heeft een resolutie van 2.732 bij 2.048 pixels. Dit komt neer op 264 pixels per inch. De refurbished iPad pro 12.9 inch is daarom ideaal om creatieve ideeën mee uit te werken.

Over de refurbished iPad pro 12.9

Refurbished Ipad pro 12-7 4g space gray

We weten nu dat de iPad een scherm heeft met een formaat als nooit tevoren, maar is dat dan het enige wat de refurbished iPad pro 12.9 uniek maakt? Zeer zeker niet. De refurbished iPad 12.9 beschikt ook nog eens over een krachtige A10x processor die ervoor zorgt dat apps moeiteloos worden geladen. Daarnaast komt er hoogwaardig geluid uit de het apparaat. De refurbished iPad pro 12.9 is in combinatie met een Apple Pencil een uitstekende tekentablet. Hierdoor is hij zeer geschikt voor ontwerpers en designers, maar ook studenten kunnen hun creativiteit er prima in kwijt. De iPad is dus ideaal voor mensen die een creatieve opleiding volgen. Natuurlijk hoef je niet een creatieveling te zijn om de geweldige pluspunten te kunnen ervaren. Deze iPad is prima geschikt voor jouw favoriete tv-series en films dankzij het grote en heldere 12.9 inch IPS LCD scherm.

Voor wie graag foto’s maakt, of het nou op vakantie is of gewoon lekker binnenshuis, is de refurbished iPad pro 12.9 een prima optie. Het apparaat beschikt namelijk over een 7.0 megapixel camera aan de voorzijde. Aan de achterzijde zit een camera met maar liefst 12.0 megapixel.

Een refurbished iPad pro 12.9 kopen bij refurbished.nl

Ben jij op zoek naar een razendsnelle iPad waar je creatieve uitingen in kwijt kunt, maar ook prima tv-series en films mee kunt kijken? Dan is de refurbished iPad pro 12.9 perfect voor jou. Bij refurbished.nl worden alle apparaten gecontroleerd op meer dan 50 punten. Via onze webshop kan je eenvoudig de iPad Pro 12.9 bestellen inclusief gratis verzending, gratis retour en de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Naast de iPad Pro 12.9 (2015) hebben wij een brede assortiment in tablets, laptops en smartphones. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.