Refurbished Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 128GB zwart
€ 198,00 € 619,00
Morgen verzonden
Samsung Galaxy S10 128GB zilver
€ 520,00 € 619,00
Morgen verzonden
1–2 (2)1

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Galaxy S10 kopen

De Galaxy S10 heeft dit keer de vingerafdruk bij dit model onder het scherm verwerkt, waardoor je geen klikeffect meer hebt. Dit voelt meer soepel aan en eleganter. De 6,1 inch beeldscherm is ideaal voor het bekijken van jouw favoriete film of serie voor onderweg. Met de 12 megapixel camera en 4k videokwaliteit kan je prima foto’s maken. Daarnaast is de refurbished Galaxy S10 stof- en waterbestendig. Ben je op zoek naar een Galaxy S10 die goedkoper is dan nieuw in de winkel. Dan is de refurbished Galaxy S10 perfect voor jou. Een refurbished smartphone is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij. Door een refurbished product aan te schaffen zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2 uitstoot.

Voordelen refurbished Galaxy S10

+ 12 megapixel en 4k videokwaliteit voor mooie foto’s en video’s
+ Stof- en waterdicht
+ De vingerafdruk scherm zit onder het scherm
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy S10 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy S10

✓ Een refurbished Galaxy S10 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Galaxy S10 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Galaxy S10 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy S10 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy S9 bij refurbished.nl

Overweeg je een Galaxy S10 en ben je op zoek naar de beste deal. Dan is de refurbished Galaxy S10 ideaal voor jou. Bij refurbished.nl krijg je altijd 3 jaar garantie op jouw aankoop. Daarnaast kan je altijd profiteren van gratis verzending en retour. Maak zelf de keuze in welke conditie jij jouw refurbished Galaxy S10 wilt. Ga je voor een refurbished smartphone die ‘Zo goed is als nieuw’ of ‘Licht gebruikt’. Zo is er een refurbished Galaxy S10 voor iedere portemonnee. Naast de refurbished Galaxy S10 heeft refurbished.nl een groot assortiment in diverse smartphones zoals, Huawei, Nokia en Xiaomi. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.