Refurbished Galaxy A8

Samsung Galaxy A8 32GB Zwart (2018)
€ 89,00 € 157,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.nl?

Koop online een refurbished Galaxy A8

De Galaxy A8 is een compacte Samsung smartphone. Dankzij de dubbele selfiecamera met 16 en 18 megapixel kan je beeldschone selfies maken. De telefoon is ook nog eens waterdicht waardoor je overal foto’s kan maken. Een harde regenbui is geen probleem voor deze Galaxy A8. De behuizing van de Galaxy A8 kan tegen een stootje waardoor ook het laten vallen van je smartphone geen ramp is. Dankzij de 5,6 inch beeldscherm kan de refurbished Galaxy S8 gemakkelijk in je zak.Bij refurbished.nl kan jij de refurbished Galaxy A8 voor een goede deal scoren. Ga jij voor een refurbished Galaxy A8 die ‘Zo goed is als nieuw’ of ‘Licht gebruikt’. Maak zelf de keuze in welke conditie jij jouw refurbished Galaxy A8 wilt. Zo is er een refurbished Galaxy A8 voor elke portemonnee!

Voordelen refurbished Galaxy A8

+ Een compacte smartphone die je makkelijk in je zak kan stoppen
+ Dubbele selfiecamera voor mooie selfies
+ Een krachtige behuizing die tegen een stootje kan
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy A8 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy A8

✓Een refurbished Galaxy A8 is zo goed als nieuw
✓In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy A8 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy A8 bij refurbished.nl

Ben je op zoek naar een goede deal? Dan is de refurbished Galaxy A8 een goede keus voor jou. De refurbished Galaxy A8 is niet alleen goedkoper dan nieuw in de winkel. Maar ook nog eens beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij. Door te kiezen voor een refurbished Galaxy A8 zorg je voor minder CO2 uitstoot en help je het milieu een handje. Kies voor de refurbished Galaxy A8 en profiteer van 3 jaar garantie. refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronische producten, zoals tablets en laptops. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.