Refurbished iPad mini 5

iPad mini 5 64GB WiFi Spacegrijs
€ 339,34 € 459,00
Morgen verzonden
iPad mini 5 64GB WiFi Goud
€ 343,00 € 459,00
Morgen verzonden
iPad mini 5 256GB WiFi Spacegrijs
€ 413,11 € 629,00
Morgen verzonden
iPad mini 5 64GB WiFi + 4G Spacegrijs
€ 299,00 € 599,00
Morgen verzonden
iPad mini 5 64GB WiFi Zilver
€ 343,00 € 459,00
Morgen verzonden
iPad mini 5 64GB WiFi + 4G Zilver
€ 299,00 € 599,00
Morgen verzonden
1–6 (6)1

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished iPad mini 5 kopen

De iPad Mini 5 is een compacte iPad met een Retina beeldscherm van 7.9 inch. De iPad mini 5 past altijd in je tas en is zeer geschikt voor onderweg. Het beeldscherm is voorzien van True Tone technologie, waardoor het witbalans zich automatisch aan de omgeving aanpast. Dankzij de A12 Bionic processor navigeer je snel door alle apps heen en start deze iPad razendsnel op. Het is een uitermate geschikte iPad voor alle dagelijkse werkzaamheden. Wanneer je vaak aantekeningen maakt is het ook mogelijk om een Apple Pencil aan te sluiten op dit model. Met een Apple Pencil maak je gemakkelijk aantekeningen tijdens een meeting of vergadering.

Voordelen refurbished iPad mini 5

+ Compact formaat, handig voor onderweg
+ Snel scrollen door de A12 processor
+ Goede 8 megapixel camera
+ Apps openen snel
+ Goedkoper dan een nieuwe iPad mini 5 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished iPad mini 5

  • ✓ De iPad mini 5 is zo goed als nieuw
  • ✓ De iPad mini 5 is uitvoerig gecontroleerd door experts
  • ✓ De iPad mini 5 is een duurzame keuze
  • ✓ 3 jaar garantie
  • ✓Voorzien van de nieuwste software

Een refurbished iPad mini 5 zo goed als nieuw

Ben je aan het overwegen om een iPad mini 5 te bestellen? Dan kun je deze gemakkelijk online kopen bij refurbished.nl. Alle producten worden nauwkeurig gecontroleerd en schoongemaakt om te voldoen aan de kwaliteitseisen die wij stellen aan onze producten. Bij refurbished.nl hebben wij de missie om ervoor te zorgen dat gebruikers het verschil tussen een refurbished iPad mini 5 en een nieuwe niet kunnen herkennen. Deze missie behalen wij dagelijks en daar zijn wij zeer trots op.

Handig om te weten over de iPad mini 5

De iPad mini 5 is een geschikte telefoon voor iedereen die opzoek is naar een compacte iPad voor alledaagse werkzaamheden. Met de 8-megapixel camera aan de achterzijde en de 7 megapixel camera aan de voorzijde schiet je mooie foto’s en selfies. Deze iPad gaat gemakkelijk in je tas mee naar school of kantoor en de batterij gaat 10 uur mee. Zo hoef je niet altijd een oplader mee te nemen!

Toch liever een andere iPad?

Naast de iPad mini 5 hebben wij ook de iPad mini 4 in ons assortiment. Wij hebben ook nog veel meer producten van Apple in ons assortiment zoals iPhone, Apple Watches & MacBooks. Heeft u nog vragen voordat u een bestelling plaatst? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice, zij zijn u graag van dienst.