Over ons

Bij refurbished.nl bieden we een betrouwbaar platform waar consumenten hoogwaardige refurbished producten kunnen vinden, zoals iPhones, iPads en laptops. Tegelijkertijd geven we gerenommeerde refurbishers de mogelijkheid om hun producten via ons aan te bieden. Ons doel is om een brug te slaan tussen de beste refurbished specialisten en consumenten, waardoor we een unieke positie innemen in de markt.

Waarom Kiezen voor refurbished.nl?

We zijn niet zomaar een platform waar iedereen zijn producten kan aanbieden. Alleen de meest vooraanstaande refurbishers die voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van productkwaliteit, gradering en after-sales, zijn welkom. Hierdoor kunnen we garanderen dat alle producten die via ons platform worden aangeboden zorgvuldig zijn geselecteerd, volgens hoge normen zijn refurbished en klaar zijn voor hergebruik.

Onze Missie

Bij refurbished.nl hebben we de missie om samen met jou een positieve impact op onze maatschappij te maken door een significante, groene en duurzame voetafdruk achter te laten. Wij willen bijdragen aan het realiseren van een circulaire samenleving. Wij geloven dat verandering ontstaat door de samensmelting van drie cruciale elementen: een goed initiatief, een organisatie met de juiste mensen en jouw betrokkenheid.

Samen voor Verandering

Jij hebt de kracht om te kiezen wat goed is en daarmee invloed uit te oefenen op verandering. Zonder jouw steun kan een goed initiatief niets bereiken. Daarom zijn we blij dat je onze website bezoekt en overweegt een refurbished product te gebruiken, of misschien al gebruikt. Jouw keuze maakt een verschil.

Bedankt voor je interesse in refurbished.nl. Samen kunnen we werken aan een duurzamere toekomst

Hoogtepunten van refurbished.nl

 • 2024
  Lancering AI helpdesk
 • 2023
  Uitbreiding Marketplace model
  Plek 125 Twinkle100
 • 2021
  Top 10 Ecommerce50 (Shopping Awards)
  Tweede plek Marketplace Categorie (Shopping Awards)
 • 2020
  Winnaar Crossborder Top 30
  Winnaar Ecommerce50 (Shopping Awards)
  Uitbreiding naar Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk
 • 2018
  Belgische website gelanceerd
 • 2016
  Lancering refurbished.nl