Refurbished Galaxy A52s

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Online een refurbished Galaxy A52s kopen

De Galaxy A52s is een smartphone van Samsung. Overweeg je om een Galaxy A52s aan te schaffen en ben je op zoek naar een goede deal? Dan is een refurbished Galaxy A52s perfect voor jou. Met de AMOLED-scherm creëer je een fijne kijkervaring tijdens het kijken naar je favoriete film of serie. Maak ook zelf video's in 4K en deel dit met vrienden. Een leuke extra is dat deze telefoon water- en stofdicht is en de geheugen uitbreidbaar is met een micro SD geheugenkaart. Deze smartphone draait op de welbekende Android besturingssysteem. Bij refurbished.nl profiteer je niet alleen van een voordelige prijs maar ook van de premium kwaliteit.

Voordelen refurbished Galaxy A52s

+ Een AMOLED-scherm voor uitstekende beeldkwaliteit
+De Galaxy A52s is water- en stofdicht
+ Draait op de welbekende Android besturingssysteem
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy A52s in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy A52s

✓ Een refurbished Galaxy A52s is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Galaxy A52s is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Galaxy A52s is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl kan je altijd profiteren van 3 jaar garantie bij je aankoop. Daarnaast hebben wij ook een niet goed geld terug garantie polis. Op deze manier kan refurbished.nl je zekerheid geven op een goed werkend product. Onze producten worden gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt onder andere gekeken naar het scherm, batterij en WiFi. De refurbished Galaxy A52s wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy A52s bij refurbished.nl

Ben je op zoek naar een refurbished Galaxy A52s voor een mooie prijs. Dan ben je bij refurbished.nl aan het juiste adres. Bij refurbished.nl heb je altijd gratis verzending bij je aankoop. Daarnaast ben je ook 3 jaar lang verzekerd en willen wij jou op deze manier een goed werkend product garanderen. Ben je niet tevreden met je aankoop. Dan hebben wij een niet goed geld terug garantie polis. Maak zelf een keuze in welke conditie je jouw refurbished Galaxy A52s wilt. Naast de refurbished Galaxy A52s heeft refurbished een groot assortiment in tablets en laptops. Bekijk ons brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar [email protected]