Zakelijk refurbished

Wilt u als bedrijf zakelijk refurbished iPhones kopen of een van onze andere producten zoals refurbished iPads of MacBooks? Dan kunt u deze via onze website bestellen. Indien u meerdere stuks wilt aanschaffen kunnen wij u een offerte toesturen. Lees op deze pagina over wat u van ons kunt verwachten als zakelijk klant en van ons aanbod refurbished producten. De beste kwaliteit vindt u bij ons op 1 plek.


Offerte aanvragen?

U kunt als bedrijf een offerte aanvragen door een e-mail te sturen met uw vraag naar zakelijk@refurbished.nl. Wij proberen binnen 2 werkdagen u een passend aanbod te doen.


BTW factuur

Als bedrijf kunt u een offerte op maat aanvragen en ontvangt u uiteraard van uw bestelling een factuur met btw specificatie. Vraag onze zakelijke afdeling naar onze betaal- en levercondities.


Voorraad & Levertijd

Alle aangeboden producten zijn op voorraad. Bij een grotere vraag dan aangeboden in onze webshop is een levertijd van toepassing. De levertijd wordt u vooraf gecommuniceerd.


Garantie & Reparatie

U heeft 1 tot 3 jaar garantie op onze refurbished producten. Mocht er onverhoopt een defect zijn dan lossen wij dit snel voor u op. Een defect product kunt u aanmelden via onze reparatie procedure. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.


Duurzaam

Een Refurbished iPhone zakelijk gebruiken is enorm voordelig. U bespaart tot 70% op de oorspronkelijke nieuwprijs. Omdat u hergebruikt helpt u mee aan een circulaire economie.


De beste kwaliteit refurbished

Al onze producten zijn van de beste technische kwaliteit refurbished. Geleverd met garantie van 1 tot 3 jaar. De cosmetisch staat van duidelijk gebruikt tot zo goed als nieuw. Lees hier alles over onze productcondities.