Zakelijk refurbished

Wilt u als bedrijf zakelijk refurbished iPhones kopen of een van onze andere producten zoals refurbished iPads of MacBooks? Dan kunt u deze via onze website bestellen. Indien u meerdere stuks wilt aanschaffen kunnen wij u een offerte toesturen. Lees op deze pagina over wat u van ons kunt verwachten als zakelijk klant en van ons aanbod refurbished producten. De beste kwaliteit vindt u bij ons op 1 plek.


Offerte aanvragen?

U kunt als bedrijf een offerte aanvragen door een e-mail te sturen met uw vraag naar zakelijk@refurbished.nl. Wij proberen binnen 2 werkdagen u een passend aanbod te doen.


BTW factuur

Als bedrijf kunt u een offerte op maat aanvragen en ontvangt u uiteraard van uw bestelling een factuur met btw specificatie. Vraag onze zakelijke afdeling naar onze betaal- en levercondities.


Voorraad & Levertijd

Alle aangeboden producten zijn op voorraad. Bij een grotere vraag dan aangeboden in onze webshop is een levertijd van toepassing. De levertijd wordt u vooraf gecommuniceerd.


Garantie & Reparatie

U heeft drie jaar garantie op onze refurbished producten. Mocht er onverhoopt een defect zijn dan lossen wij dit snel voor u op. Een defect product kunt u aanmelden via onze reparatie procedure. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.


Duurzaam

Een Refurbished iPhone zakelijk gebruiken is enorm voordelig. U bespaart tot 70% op de oorspronkelijke nieuwprijs. Omdat u hergebruikt helpt u mee aan een circulaire economie.


De beste kwaliteit refurbished

Al onze producten zijn van de beste technische kwaliteit refurbished. Geleverd met twee jaar garantie. De cosmetisch staat van duidelijk gebruikt tot zo goed als nieuw. Lees hier alles over onze productcondities.