Zakelijk


Wilt u als bedrijf bijvoorbeeld zakelijk refurbished iPhones kopen of een van onze andere producten, dan kunt u deze via onze website bestellen. Indien u meerdere stuks wilt aanschaffen kunnen wij u een offerte toesturen.
Offerte aanvragen

U kunt dagelijks contact opnemen met onze klantenservice.

Telefoon: 085-3033799
E-mail: zakelijk@refurbished.nl

Wij staan u graag te woord en kunnen indien gewenst snel een offerte uitbrengen.

BTW factuur

Als bedrijf ontvangt een offerte en factuur met btw specificatie. Vraag naar onze betaalcondities.

Voorraad & Levertijd

Veelal zijn de producten op voorraad. Bij grote vraag is een levertijd van toepassing. Dit kan enkele dagen zijn of enkele weken. De levertijd wordt u vooraf gecommuniceerd.

Garantie & Reparatie

U heeft tot 3 jaar garantie op onze refurbished producten. Mocht er onverhoopt een defect zijn dan lossen wij dit snel voor u op.

Reparatie aanmelden
Een defect product kunt u aanmelden via onze reparatie procedure. 
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Duurzaam

Bijvoorbeeld een Refurbished iPhone zakelijk gebruiken voor u of uw werknemer(s) is enorm voordelig. U bespaart namelijk tot 70% op de oorspronkelijke nieuwprijs. 

Omdat u een product hergebruikt in plaats een een duur nieuw product aanschaft helpt u mee aan een circulaire economie, een duurzame samenleving. 

Lees alles over onze samenwerking met de Triodos Foundation en Missie R3BORN. 


Premium refurbished

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit refurbished. Dit betekent tot 3 jaar garantie en de producten zijn van A-kwaliteit, wat garant staat voor een 100% technische staat en cosmetisch zo goed als nieuw. Daarnaast wordt er alleen gebruik gemaakt van originele onderdelen.

Lees hier alles over onze productcondities.