Refurbished Camera's

Waarom Refurbished.nl?

Een refurbished camera kopen?

Ben je opzoek naar een kwalitatief goede camera, maar wil je hier niet te veel geld voor betalen? Dan ben je bij refurbished.nl aan het goede adres. Hier vind je refurbished camera’s zoals de GoPro met heel veel korting! In tegenstelling tot een tweedehands camera zijn refurbished camera’s volledig gereviseerd. Dat houdt in dat de camera nagekeken zijn op meer dan 50 punten door professionals. Zo weten wij zeker dat we uitsluitend de beste camera’s aanbieden voor een uitstekende prijs.

Alles over de GoPro

De GoPro maakt het voor iedereen mogelijk om spectaculaire beelden vast te leggen binnen een handomdraai. Je kunt er foto’s en video’s mee maken, die je gemakkelijk kunt delen met vrienden en familie. De GoPro is een echte musthave voor iedere avonturier. Of je nu gaat duiken of surfen, snowboarden of wilde dieren wilt fotograferen, met de GoPro action camera is dit allemaal mogelijk. De camera’s van GoPro zijn stevig, bestand tegen koude temperaturen en kunnen allemaal tegen een stootje. Hierdoor kun je de camera gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Het voordeel van een refurbished GoPro

Een refurbished GoPro heeft als aantrekkelijkst voordeel de prijs. Waar je voor een nieuwe GoPro al snel wat meer geld neerlegt, koop je de camera bij refurbished.nl veel voordeliger. En dat terwijl je niet inlevert op de kwaliteit! Ondanks dat een refurbished camera al eerder een eigenaar heeft gehad is het zeker geen afdankertje. Door de uitvoerige controle van experts blijven refurbished camera’s van uitstekende kwaliteit. De kwaliteitscontrole wordt op meer dan 50 punten uitgevoerd. Als er een defect onderdeel wordt aangetroffen zal dit gerepareerd of compleet vervangen worden. Zo kan refurbished.nl de kwaliteit van de refurbished camera’s goed waarborgen en ervoor zorgen dat klanten alleen camera’s van uitstekende kwaliteit ontvangen.

Voordelen refurbished GoPro

+ Handzaam formaat
+ Gebruiksvriendelijk
+ Multifunctioneel: foto’s & video’s
+ Waterdicht
+ Stootvast

Kwaliteit van een refurbished GoPro

✓ Een refurbished GoPro is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished GoPro is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished GoPro is een duurzame keuze
✓ Altijd 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Multifunctionele camera

De camera van een GoPro is bedoeld voor multifunctionele doeleinden: foto’s en video’s. Hoewel de GoPro bekend staat voor avonturiers is het ook een populaire digitale camera voor reizigers en fotografen. De camera kan gemonteerd worden aan je tas, jas of helm waardoor je met een druk op de knop spectaculaire momenten vastlegt. Je hoeft de camera niet telkens uit je tas te pakken, waardoor je verzekerd bent van het vastleggen van ieder moment.

 

Waterdicht

Er gelden een aantal regels om ervoor te zorgen dat de GoPro onderwater niet kapot gaat. Het verschilt per model of de GoPro met of zonder hoesje onder water kan gaan. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • De oudere modellen zoals de HERO 4 Black, Silver, HERO 3+ Black en de HERO 3+ Silver zijn officieel niet waterdicht. Hiervoor zul je dus zelf een waterdichte hoes moeten aanschaffen.
  • De modellen zoals de HERO+ LCD, HERO+, HERO 2014 worden verkocht met een waterdicht hoesje. Je kunt deze modellen onderwater dan ook niet zonder zo’n hoesje gebruiken.
  • De nieuwere modellen zoals de GoPro Fusion zijn geheel waterdicht. Dit houdt in dat je hier geen hoesje voor nodig hebt om de camera onderwater te gebruiken. Het is wel belangrijk om alle openingen dicht te doen wanneer je de camera onderwater wilt gebruiken. Dit geldt overigens voor alle GoPro modellen.

Stootvast

Een GoPro is gemaakt voor extreme sporters en outdoor liefhebbers. Het is dan ook geen probleem om de GoPro mee te nemen in je backpack, tijdens het parachutespringen of surfen.

Laat je adviseren door onze medewerkers

Toch nog vragen? Of weet je niet precies welke desktop je moet kiezen? Stel je vraag aan een van de medewerkers van refurbished.nl. Op werkdagen zijn ze tussen 10:00 en 17:00 telefonisch bereikbaar via 085-3033799 of stuur een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.