Refurbished Galaxy M23

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Galaxy M23 kopen

Ben je op zoek naar een budget smartphone die ook nog eens 5G ondersteund. Dan is de refurbished Galaxy M23 ideaal voor jou. De Galaxy M23 is een smartphone van Samsung die een vloeiende 120Hz scherm heeft. De Galaxy M23 behoort tot de Galaxy M-serie. De focus op deze serie is voornamelijk de batterij. De budget Galaxy M23 heeft een 5000mAh batterij die lang mee gaat. Daarnaast heeft de Galaxy M23 een 6,6 inch scherm met vloeiende 120 Hz en heeft ruimte voor 2 simkaarten en een geheugenkaart. Bij refurbished.nl profiteer je niet alleen van voordelige deals maar ook nog eens van premium kwaliteit. Maak zelf de keuze voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ‘Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een refurbished Galaxy M23!

Voordelen refurbished Galaxy M23

+ Een 5000 mAh batterij om de dag mee door te komen
+ Voor een budget smartphone heb je ook nog eens 5G ondersteuning
+ Heeft ruimte voor 2 simkaarten
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy M23 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy M23

✓ Een refurbished Galaxy M23 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Galaxy M23 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Galaxy M23 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Samsung Galaxy M23 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy M23 bij refurbished.nl

Overweeg je een Galaxy M23 en ben je op zoek naar een budget smartphone met een langdurige batterij en 5G ondersteuning. Dan is de refurbished Samsung Galaxy M23 perfect voor jou. Een Galaxy M23 is niet alleen beter voor je portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. Door het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er chemische stoffen vrij die schadelijk zijn voor mens, dier en natuur. Door apparaten een tweede leven te geven zorg je voor minder CO2 uitstoot. Zo help je samen met andere refurbished kopers het milieu een handje mee. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op jouw aankoop en profiteer je altijd van gratis verzending. De apparaten bij refurbished.nl worden altijd gecontroleerd op meer dan 50 punten door professionals. Zo ben je altijd verzekerd van een goed product. refurbished.nl heeft een groot assortiment in diverse elektronische apparaten, zoals smartphones, laptops en tablets. Bekijk ons brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.