Refurbished Dell

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Waarom Refurbished.nl?

Dell laptop kopen?

Bent u opzoek naar een laptop met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen hoogwaardige refurbished Dell laptops voor een uitstekende prijs. Dell laptops staan bekend om de hoge kwaliteit en de vele functies die ze hebben. Zo zijn alle Dell laptops in ons assortiment geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik.

De voordelen van een refurbished Dell laptop

Het grootste voordeel van een refurbished laptop is het aantal garantiejaren. Bij veel refurbished aanbieders heb je tot 2 jaar garantie op alle refurbished laptops. Omdat refurbished.nl gelooft in de kracht en kwaliteit van refurbished producten bieden wij 3 jaar garantie op ons gehele assortiment. Om er zeker van te zijn dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, wordt er een uitvoerige controle uitgevoerd op alle refurbished laptops. Bij deze controle wordt er door professionals gekeken naar meer dan 50 punten waaronder de batterij en het moederbord. Wanneer er een onderdeel wordt aangetroffen dat niet naar behoren werkt wordt dit gerepareerd of vervangen. Daarnaast wordt de laptop schoongemaakt en voorzien van de nieuwste software Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen de scherpste prijzen aanbieden maar ook de beste kwaliteit! Samenvattend zijn dat de volgende voordelen:

Voordelen refurbished Dell laptop

+ Keuze tussen 12,5-inch, 14-inch en 15,6-inch beeldschermen
+ Een krachtige Dell laptop
+ Perfect voor privé of zakelijk gebruik
+ Goedkoper dan een nieuwe Dell laptop in de winkel
+ De beste prijs -en kwaliteitsverhouding

Kwaliteit van een refurbished Dell laptop

✓ Een Dell laptop is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Dell is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een Dell laptop is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een refurbished Dell laptop is duurzaam

Een refurbished laptop is een laptop die al een vorige eigenaar heeft gehad of afkomstig is uit het bedrijfsleven. Omdat laptops in het bedrijfsleven vaak maar een aantal jaar gebruikt worden, zijn deze laptops uitermate geschikt voor een tweede kans. De laptops die binnenkomen verkeren vaak nog in een uitstekende staat en worden opgekocht door diverse refurbished leveranciers. Door deze laptops te voorzien van een tweede leven draag je ook nog eens bij aan het behoud van ons milieu. Als je dus kiest voor een Refurbished Dell laptop ben je duurzaam bezig.

Koop je nieuwe Dell laptop bij refurbished.nl

Overweeg je om een Dell laptop te kopen, maar vind je een nieuwe laptop te duur? Kijk dan eens rond op onze website, refurbished.nl. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop en wij bieden gratis verzending, gratis retour en ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Zo bent u als klant verzekerd en van kwaliteit. U bent ook welkom om onze webshop verder te bekijken. Naast Dell laptops hebben wij ook laptops van het merk HP en Lenovo. Daarnaast hebben wij ook vele Macbooks in voorraad en bieden wij ook andere Apple producten aan als iPhones en iPads. Als u vragen heeft of als er iets onduidelijk is dan kunt u gerust contact met ons opnemen!