Refurbished Printers

Waarom Refurbished.nl?

Een refurbished printer kopen bij refurbished.nl

Wanneer je opzoek bent naar een printer kan de prijs al snel hoog oplopen. Een refurbished printer is daar de perfecte oplossing voor. Een refurbished printer is een printer die geretourneerd of geruild is door de oude eigenaar. Voordat de printer verkocht mag worden als refurbished printer wordt deze uitvoerig gecontroleerd door professionals, die eventuele defecte onderdelen repareren. Hierdoor garandeert refurbished.nl printers van hoge kwaliteit, met 3 jaar garantie. Een refurbished printer is een uitstekend alternatief voor een nieuw model, maar dan vaak honderden euro’s goedkoper.

Bespaar tot -60% met een refurbished printer

Het prijskaartje van een refurbished printer is voor veel mensen de aantrekkelijkste reden om voor refurbished.nl te kiezen. Met de aanschaf van een refurbished printer bespaar je vaak eenvoudig honderden euro’s op een printer van uitstekende kwaliteit. Op onze website vergelijk je gemakkelijk alle printers en de prijzen, zodat je bij de beste deal uitkomt passend bij jouw wensen en behoeftes.

Het verschil tussen tweedehands printers en refurbished printers

Op marktplaats staan diverse modellen tweedehands printers te koop. Deze printers hebben vaak een aantrekkelijke prijs. Toch weet je bij de aanschaf van een tweedehands printer nooit precies of er iets defect is aan het apparaat. Wanneer je er thuis achter komt dat de printer toch niet naar behoren werkt ben je in de meeste gevallen gewoon je geld kwijt. Bij refurbished printers van refurbished.nl werkt dit gelukkig heel anders. Wanneer je een printer koopt die niet naar behoren werkt, of toch niet past bij jouw wensen, dan kun je hem gewoon retourneren of gebruik maken van de 3 jaar garantie. Hierdoor weet je zeker dat je een veilige, voordelige aankoop doet.

Voordelen van refurbished printers

Zoals al eerder benoemd zitten er veel voordelen aan een refurbished printer. Voor veel mensen is dat voornamelijk het prijskaartje, maar er zijn meerdere voordelen aan een refurbished printer.

Duurzaam

Met een refurbished printer draag je jouw steentje bij aan een duurzamere samenleving. Koop je refurbished dan hoeft er geen nieuwe printer gemaakt te worden. Hiermee wordt de levensduur van de refurbished printer verlengt en worden schaarse grondstoffen gespaard.

Hoge kwaliteit

Door de uitvoerige controle van professionals weet je bij refurbished.nl zeker dat je een printer koopt met hoge kwaliteit. refurbished.nl hanteert een strenge kwalitetiscontrole voor alle producten van refurbished leveranciers die zich aansluiten bij ons platform.

Veilige aankoop

Toch niet blij met de refurbished printer? Liever een ander model? Of is er onverhoopt iets defect? Dan kun je het product altijd retourneren of gebruik maken van de garantietermijn van 3 jaar!

Een refurbished printer die past bij elke portemonnee

Als het gaat om een refurbished printer heb je te maken met drie verschillende condities waar je uit kunt kiezen. Refurbished printers komen voor in drie condities:

Zo goed als nieuw (A-Grade)

Kies je voor een A-grade dan kies je voor een printer die er zo goed als nieuw uitziet. Printers met deze conditie hebben nauwelijks tot geen gebruikssporen en zijn hierdoor bijna niet te onderscheiden van nieuwe printers. Je betaald voor een A-Grade iets meer geld, maar dan heb je ook een product die bijna niet van nieuw te onderscheiden is.

Licht gebruikt (B-Grade)

Kies je voor een B-grade dan kies je voor een printer die lichte gebruikssporen heeft. Hierbij kun je denken aan een aantal krasjes op de achterkant van de printer of rond de hoeken. Doordat de printer licht gebruikt is betaal je hier ook duidelijk minder voor. Een B-grade is net als alle andere producten voorzien van software en 3 jaar garantie.

Zichtbaar beschadigd (C-Grade)

Kies je voor een C-grade dan kies je voor een printer die zichtbaar gebruikt is. Hierbij kun je denken aan een flink aantal krassen op de achterkant en zijkant van de printer, maar ook de hoeken van het apparaat kunnen aangetast zijn. Door de duidelijke beschadigingen betaal je ook het minst voor een C-grade. Maar zelfs met al deze beschadigingen ben je alsnog voorzien van 3 jaar garantie als je jouw aankoop via refurbished.nl doet.