Refurbished Apple Watch series 6

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Waarom Refurbished.nl?

Koop online een refurbished Apple Watch Series 6

De refurbished Apple Watch Series 6 heeft grotendeels hetzelfde design als de Series 5, wat zorgt voor een vertrouwd gevoel. De Apple Watch Series 6 geeft je wel meer gezondheidsfuncties voor terug. Naast dat het voortbouwt op alle functies van de Series 5, heeft de Series 6 een saturatiemeter. Zo wordt er een zuurstof scan gemaakt en kun je jouw gezondheid op langere termijn in de gaten houden. De Apple Watch Series 6 is in september van 2020 uitgebracht en bouwt voort op de verbeteringen die de Series 5 met zich meebracht. Zo is het display nu een stuk feller dan bij vorige modellen. Dit is fijn met zonnige dagen, omdat het schermpje ook in fel zonlicht nog goed afleesbaar is. De Series 6 is ook klaar voor de toekomst. Door de toevoegingen van de U1-chip kun je in de toekomst op korte afstanden signalen uitzenden naar andere apparaten. Zo kun je bijvoorbeeld, je auto ontgrendelen door je horloge tegen de deur te houden.

Voordelen refurbished Apple Watch Series 6

+ Keuze tussen 40 mm & 44 mm beeldscherm
+ GPS, stappenteller, hartslagmeter en nog veel meer
+ OLED-display met 368 x 448 pixels resolutie
+ Vernieuwde saturatiemeter
+ Goedkoper dan een nieuwe Apple Watch Series 6 in de winkel
+ De watchOS 7 heeft verbeterde functies

Kwaliteit van een refurbished Apple Watch Series 6

  • ✓ Beeldscherm en bandje is zo goed als nieuw
  • ✓ Geen tot weinig gebruikssporen op de behuizing
  • ✓ Wordt standaard verstrekt met datakabel
  • ✓ 3 jaar garantie!
  • ✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Een Apple Watch Series 6 zo goed als nieuw

Een refurbished Apple Watch Series 6 is een geweldige keuze als je meer wilt halen uit je leven en je dus niet alleen maar actief wilt zijn, maar ook gezonder en veiliger wilt leven. Door de hartslagmeter krijg je meldingen bij een ritmestoornis. Deze gegevens kun je gemakkelijk delen met je arts.

Door de Apple Watch Series 6 als refurbished aan te schaffen heb je als klant alleen maar voordelen. Een refurbished Series 6 is namelijk goedkoper dan als je hem nieuw in de winkel zou kopen, hierdoor bespaar je gemakkelijk enkele honderden euro’s. Alle refurbished Apple Watches worden door experts grondig gecontroleerd, gerepareerd en grondig schoongemaakt.

Koop je nieuwe Apple Watch bij refurbished.nl

Overweeg je om een Apple Watch Series 6 te kopen, maar vind je een nieuwe Series 6 te duur? Dan adviseren wij om een kijkje te nemen op onze website, refurbished.nl. In onze webshop vind je een ruim assortiment van Apple Watches en andere Apple producten. Bestellen gaat eenvoudig en refurbished.nl biedt gratis verzending, gratis retour en u bent ook verzekerd van een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Daarnaast bent u ook verzekerd van 3 jaar garantie bij iedere aankoop via onze webshop. Naast de Series 6 hebben wij ook de Series 5, maar ook het nieuwe instapmodel de Series SE vind je in onze webshop. Bekijk onze volledige Apple Watch assortiment om jouw favoriet te ontdekken!

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.