Laders

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Waarom Refurbished.nl?

Een lader kopen?

We gebruiken onze telefoons tegenwoordig voor alles. Dit zorgt er vaak voor dat je telefoon leeg gaat, en dan is het wel handig om een goede oplaadkabel te hebben. Daarnaast is het tegenwoordig ook niet meer standaard dat er een complete lader bij de telefoon geleverd wordt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de iPhone 12 of de Galaxy S21-reeks, die werden zonder lader en oortjes geleverd. Bij refurbished.nl weten wij hoe belangrijk het is dat je een lader koopt die past bij jouw smartphone gebruik. Om deze reden hebben wij een breed assortiment aan laders en is er voor ieder wat wils.

Welke lader past bij mijn refurbished telefoon?

De beste lader voor jou is volledig afhankelijk van jouw behoeftes. Wanneer je graag binnen 30 minuten je telefoon wilt voorzien van 50% batterij kun je gaan voor een Fast Charging oplader. Als jij fan bent van draadloos opladen, en jouw refurbished smartphone dat ondersteund, kun je gaan voor een Wireless Charger. En als je niet perse op zoek bent naar een speciale oplader kun je er altijd voor kiezen om voor een gewone oplader te gaan. Bij refurbished.nl zijn alle soorten opladers vaak op voorraad. Daarnaast kun je ze aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs, en heb je gelijk alles in huis om maximaal te kunnen genieten van jouw refurbished telefoon.

Draadloos opladen

Zoals we net al even benoemde is het tegenwoordig mogelijk om draadloos op te laden. Dit is niet alleen mogelijk met de nieuwere smartphones, maar ook met AirPods en smartwatches. Draadloos opladen werkt altijd via een oplaadmat of houder waar jij je product in of op kunt leggen. Zo hoef je geen kabel meer in je telefoon of accessoires te stoppen om deze volledig te kunnen opladen.

Over refurbished.nl

refurbished.nl is voor een circulaire economie en draagt hieraan bij door alleen refurbished elektronica aan te bieden. Door het kiezen van refurbished producten worden er grondstoffen bespaart. In een wereld die steeds meer overbevolkt raakt, is het van belang dat er rekening wordt gehouden met hoe we omgaan met de grondstoffen. Dankzij refurbished producten wordt de CO2 uitstoot met miljoenen kilo's verminderd. Het kiezen van refurbished producten is dus goed voor het milieu en goed voor je portemonnee.