Refurbished Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 32GB zwart
€ 89,00 € 395,00
Morgen verzonden
Samsung Galaxy S7 32GB wit
€ 83,00 € 395,00
Morgen verzonden
Samsung Galaxy S7 32GB rose goud
€ 129,00 € 395,00
Morgen verzonden
1–3 (3)1

Waarom Refurbished.nl?

Wat is een refurbished Samsung Galaxy S7?

Een refurbished Samsung Galaxy S7 is een refurbished samsung smartphone die eerder gebruikt is, nagekeken op verschillende punten, waar verschillende onderdelen van vervangen zijn en wordt het opnieuw geleverd met accessoires en garantie. De Galaxy S7 is uitgebracht in 2016. Nu refurbished belangrijk wordt voor onze samenleving en refurbished goedkoper is dan nieuw zijn ook refurbished samsung smartphones enorm populair. Door gebruik van een refurbished Samsung help je mee aan een duurzamere samenleving en bespaar je kosten.

Voordelen Samsung Galaxy S7

+ 5,1 inch beeldscherm
+ Stof -en spatwaterdicht
+ Ondersteuning van 4G
+ Snel draadloos opladen
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy S7 in de winkel

Kwaliteit van een Samsung Galaxy S7

✓ De Samsung Galaxy S7 is zo goed als nieuw
✓ De Samsung Galaxy S7 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ De Samsung Galaxy S7 is een duurzame keuze
✓ In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een Samsung Galaxy S7 zo goed als nieuw

Ga je voor de Samsung Galaxy S7? Koop deze dan gemakkelijk online bij refurbished.nl. Je kunt een refurbished Samsung Galaxy S7 altijd vergelijken met een nieuw toestel uit de winkel. Er worden dagelijkse verschillende gebruikte Samsung telefoons gereviseerd. Door alle technologie die hierin zit is dit zeer nauwkeurig werk. Dit nauwkeurige werk wordt volgens onze kwaliteitseisen uitgevoerd. Onze missie is om ervoor te zorgen dat nieuwe gebruikers het verschil tussen een refurbished Samsung refurbished Samsung en een nieuwe niet kunnen herkennen. Wij zijn ook trots om te melden dat wij dagelijks deze missie behalen.

Handig om te weten over de Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 is in 2016 uitgebracht, tegelijk met de S7 Edge. De Samsung Galaxy S7 is een compacte telefoon met een krasbestendige behuizing van metaal. Het toestel is voorzien van een super-amoled-paneel waardoor de kleuren op het beeld goed tot hun recht komen. De camera op de achterkant van de S7 heeft een uitstekende resolutie voor het maken van mooie foto’s. Door de ingebouwde 8890-chip is het een snelle, krachtige telefoon waarop je zwaardere apps zonder probleem kunt afspelen.

Naast de Samsung Galaxy S7 hebben wij ook de Samsung Galaxy S7 Edge en de Galaxy S10 in ons assortiment. Geïnteresseerd in onze andere producten? Bekijk ons ruime assortiment op refurbished.nl en sla je slag. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.