Refurbished Mac Pro

Waarom Refurbished.nl?

Online een Mac Pro Kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe computer en wil je het besturingssysteem van Apple gebruiken met je eigen geliefde beeldscherm. Dan is de Mac Pro iets voor jou! Zo kan jij je bureau set up behouden en gebruik maken van de macOS besturingssysteem. De installatie van een Mac Pro is eenvoudig en neemt ook niet veel plek in beslag. Daarnaast heeft het een strak design en geeft het een moderne uitstraling. De Mac Pro is in goede staat en wordt gecontroleerd door onze professionals. Om je zekerheid te geven geeft refurbished.nl altijd 3 jaar garantie!

Voordelen refurbished Mac Pro

+ Koppel je eigen beeldscherm aan de Mac Pro
+ Strak design
+ Van uitstekende kwaliteit
+ Goedkoper dan een nieuwe Mac Pro in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Mac Pro

✓ Een refurbished Mac Pro is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Mac Pro is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Mac Pro is een duurzame keuze
✓ Altijd 3 jaar garantie!

Het verschil tussen Mac Pro en iMac

De Mac Pro is een losse computer zonder beeldscherm. Terwijl de iMac een all-in-one product is waarbij de computer en beeldscherm gecombineerd is tot één apparaat. Het voordeel van een Mac Pro is dat je naar eigen keus een beeldscherm kunt plaatsen. Dit kan ook van een ander merk zijn. Je kunt nog steeds profiteren van het besturingssysteem van Apple en dat is natuurlijk een pluspunt, vooral als je ook andere Apple producten gebruikt.

Standaard 3 jaar garantie!

Profiteer van 3 jaar garantie bij het aanschaffen van je Mac Pro. Onze producten worden gecontroleerd en schoongemaakt door onze professionals. Er wordt naar meer dan 50 punten gekeken. Op deze manier kan refurbished.nl jou kwaliteit garanderen en kan jij je product met gerust hart gebruiken.

Koop je Mac Pro bij refurbished.nl

Ben je op zoek naar een Mac Pro, maar wil je niet al te veel uitgeven? Kijk dan naar een refurbished Mac Pro. Een refurbished Mac Pro is net zo goed als nieuw en betaalbaar. Bij refurbished.nl kan jij ook nog eens profiteren van 3 jaar garantie. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop met gratis verzending, gratis retour en de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Wij bieden u graag kwalitatieve producten aan en willen je garanderen van een goed werkend product. Bekijk onze webshop voor nog meer Apple producten. refurbished.nl heeft een breed assortiment Apple producten, zoals iPads en iPhones. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op bij vragen

Heb je vragen? Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.