Filter

Refurbished MacBook

Een Refurbished MacBook van Refurbished.nl is een slimme keuze. Je haalt een van de beste gereedschappen in huis. Dat dan wel goedkoper dan nieuw, zonder in te leveren op kwaliteit.

Kwaliteit refurbished

Alle refurbished MacBooks zijn door keurmerken waarmee wij samenwerken gecontroleerd op kwaliteit en op uiterlijk gegradeerd. Wij keuren de keurmerken, waardoor jij als consument niet meer hoeft te twijfelen of je wel een goed product in huis haalt. Meer hierover lees je hier.

Refurbished is goedkoper dan nieuw

Als je een refurbished MacBook aanschaft, koop je in werkelijkheid een product wat ooit door iemand anders is gebruikt, wat als retour is teruggezonden naar de verkoper of wat als restvoorraad is overgebleven. Deze producten worden opgekocht, gecontroleerd, schoongemaakt, data wordt verwijderd, noem maar op. Uiteindelijk is het weer een prachtig mooi stukje gereedschap wat volledig gecontroleerd met garantie weer een tweede leven krijgt. Omdat het niet meer nieuw is, maar wel zo goed als nieuw, bespaar jij flink in je portemonnee.

Duurzaam alternatief

Dat je wat geld bespaart als je een refurbished macbook aanschaft is duidelijk, maar tegelijkertijd help je ook mee aan duurzamere samenleving. Je geeft effectief een gebruikt product een tweede leven, er is geen restafval, geen nieuwe uitstoot, gewoon hergebruik van dat wat er al is. Goed bezig!