Refurbished iPad Air 3

iPad Air 3 256GB WiFi + 4G Spacegrijs
€ 466,00 € 879,00
Morgen verzonden
iPad Air 3 256GB WiFi Spacegrijs
€ 339,00 € 709,00
Morgen verzonden
1–2 (2)1

Waarom Refurbished.nl?

Apple iPad Air 3

Apple lanceerde in maart 2019 de iPad Air 3. Uiteraard weer met een ultra dun design. Dit keer is de tablet maar 6,1 millimeter dik en weegt minder dan 500 gram. Dat wil echter niet zeggen dat je er geen zware taken mee kunt uitvoeren. De moderne A12 Bionic chip zorgt ervoor dat deze iPad elke uitdaging aankan.

De iPad Air 3 is perfect voor werk of studie

De nieuwe A12 Bionic chip zorgt er niet alleen voor dat de iPad “gewoon lekker” werkt als je thuis aan het relaxen bent. De processor zorgt er namelijk voor dat met speels gemak in meerdere applicaties tegelijkertijd gewerkt kan worden door te multitasken. Het scherm heeft daar ook de juiste afmetingen voor. Met maar liefst 10.5 inch aan beeldscherm heb je genoeg ruimte om in te werken. Wanneer het tijd wordt om naar een klant of de volgende les te gaan, past de ultradunne en super lichte tablet ook gemakkelijk in de tas. De toekomst is nu.

Keuze genoeg

Ook de iPad Air 3 komt in verschillende kleuren en verschillende groottes met betrekking tot de opslagcapaciteit. Uiteraard zijn de meest populaire keuzes ook bij deze tablet weer beschikbaar. Zo kun je kiezen uit:

  • Zilver
  • Space Gray
  • Goud

Bij de opslagcapaciteiten kun je kiezen uit een versie met 64 GB of één met 256 GB. Uiteraard hangt de keuze die je maakt af van je behoeften.

Koop je iPad Air 3 bij refurbished.nl

Bij Refurbished koop je de beste Apple apparatuur met een flinke korting. Een Refurbished iPad Air 3 is zo goed als nieuw. Daarnaast draag je bij aan duurzaamheid door het aanschaffen van een refurbished iPad Air 3. Je geeft de iPad een tweede leven. Daardoor is er geen CO2 uitstoot voor het produceren van nieuwe iPads. Naast de iPad Air 3 hebben wij een groot assortiment in Macbooks en iPhones . Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.