Refurbished Smart speaker

Waarom Refurbished.nl?

Koop online een refurbished Smart speaker

Ben je op zoek naar een Smart speaker waarbij je de gehele woning via je smartphone of tablet kan besturen en ben je op zoek naar een goede deal? Dan is de refurbished Smart Speaker iets voor jou. Bij refurbished.nl is jouw refurbished Smart speaker goedkoper dan een nieuwe Smart speaker in de winkel. De Smart speaker is een handige apparaat die je niet kan missen. In de Smart speaker zit een ingebouwde spraakassistent die diverse opdrachten kan uitvoeren. Zo kan je muziek streamen, bellen, timer instellen, vragen stellen en jouw woning bedienen. De bekendste spraakassistenten zijn Siri van Apple, Alexa van Amazon en Google Assistent voor Android apparaten. Ga jij graag mee met de tijd mee en wil je jouw slimme woning bedienen. Dan is de refurbished Smart speaker ideaal voor jou. Je kan er voor kiezen om gebruik te maken van meerdere Smart speakers, om zo makkelijk te communiceren in diverse kamers in het huis of op kantoor. Bij refurbished.nl maak je zelf de keuze in welke conditie jij jouw refurbished Smart speaker wilt. Ga je voor een refurbished Smart speaker die ‘Zo goed is als nieuw’ of ‘Licht gebruikt’. Zo is er voor iedere portemonnee een refurbished Smart speaker.

Voordelen refurbished Smart speaker

+ Tijdloze Smart speakers
+ Bedien je slimme woning met de Smart speaker en geef ze diverse opdrachten om uit te voeren
+ Verkrijgbaar in diverse varianten
+ Goedkoper dan een nieuwe Smart speaker in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Smart speaker

✓Een refurbished Smart speaker is zo goed als nieuw
✓In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem.Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Smart speaker wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Smart speaker bij refurbished.nl

Kies je voor een refurbished Smart speaker bij refurbished.nl dan ben je verzekerd van een goed product. Profiteer van gratis verzending en 3 jaar garantie op jouw aankoop. Een refurbished product is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijk stoffen vrij. Door te kiezen voor een refurbished Smart speaker zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2 uitstoot. Zo help je het milieu ook een handje mee. refurbished.nl heeft een groot assortiment in diverse elektronische apparaten, zoals Nokia, iPhones en iPads. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.