Refurbished Slimme deurbel

Waarom Refurbished.nl?

Een refurbished Slimme deurbel kopen?

Als je opzoek bent naar een kwalitatief goede deurbel, die ook nog eens slimme functionaliteiten heeft en je wilt hier niet teveel voor betalen? Dan ben je bij refurbished.nl aan het juiste adres. Hier vind je Slimme deurbellen met grote kortingen! Bij ons zijn de slimme deurbellen refurbished, en dat betekend volledig gereviseerd. Dit houdt in dat de deurbel nagekeken wordt op tientallen punten door professionals. Zo ben jij verzekerd van kwaliteit en kunnen wij de beste slimme deurbellen aanbieden voor een uitstekende prijs.

Alles over Slimme deurbellen

Slimme deurbellen zoals de Ring Video Deurbel zorgen ervoor dat je huis extra veilig is. Daarnaast geeft het je ook meer gemak en kun je vervelende gesprekken sneller uit de weg gaan. Met een Slimme deurbel zie je gelijk wie er voor de deur staat zodra ze aanbellen. Zo kun je gemakkelijk zien wie er staat, of je nou op de bank zit in je eigen huis of dat je aan de kant van het land bent. Zo hoef je de deur niet open te doen om vervelende verkopers praatjes aan te horen, of kun je tegen de postbode zeggen dat ze het pakketje beter bij de buren kunnen achterlaten.

Het voordeel van een refurbished slimme deurbel

Een slimme deurbel die refurbished is heeft een aantrekkelijke prijs. Voor een nieuwe slimme deurbel leg je al gauw flink wat geld neer, maar koop je de deurbel bij refurbished.nl dan kun je veel voordeliger uit zijn. En door de eerder genoemde punten hoef je niet bang te zijn dat je inlevert op de kwaliteit. Door de uitvoerige controle van experts blijven de slimme deurbellen in uitstekende kwaliteit. Als er een defect wordt geconstateerd zal deze gerepareerd of compleet vervangen worden. Zo waarborgen wij van refurbished.nl de kwaliteit en zorgen we ervoor dat onze klanten alleen de deurbellen ontvangen die er zo goed als nieuw uitzien en werken.

Voordelen refurbished Slimme deurbel

+ Ingebouwde camera
+ Meldingen op je telefoon
+ Bewegingsdetectie
+ Tweerichtingscommunicatie

Kwaliteit van een refurbished Slimme deurbel

✓ Een Slimme deurbel is refurbished zo goed als nieuw
✓ Een Slimme deurbel is refurbished uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een Slimme deurbel is refurbished een duurzame keuze
✓ Altijd 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Bel en bewakingscamera in één

Een slimme deurbel biedt niet alleen veel mogelijkheden als deurbel, maar het functioneert daarnaast ook als bewakingscamera. Hiermee begint de beveiliging van je huis al bij de voordeur. Door de nachtvisie en de bewegingsdetectie kun je ook in de s’nacht goed zien wie er rond spookt bij je voordeur. Woon je aan een drukke straat? Geen probleem, de bewegingsdetectie is naar eigen wens in te stellen. Zo kun je het zo dichtbij als 1,5 meter doen of zo ver weg als 9 meter.

Toegang tot je slimme huis

Een slimme deurbel kun je verbinden aan verschillende andere slimme uitvindingen. Zo kun je jouw slimme deurbel verbinden met een slim deurslot. Zo kun je gemakkelijk bekenden naar binnen laten, ook als het nog even duurt voordat je thuis bent. Ook als je partner of huisgenoot zijn telefoon is vergeten kun je gemakkelijk met deze verbinding de deur voor hun openen.

Laat je adviseren door onze medewerkers

Toch nog vragen? Of weet je niet precies welke desktop je moet kiezen? Stel je vraag aan een van de medewerkers van refurbished.nl. Op werkdagen zijn ze tussen 10:00 en 17:00 telefonisch bereikbaar via 085-3033799 of stuur een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.