Veelgestelde vragen


Is refurbished hetzelfde als tweedehands?

Nee, een refurbished iPhone is een Apple smartphone die voor de verkoop volledig is gereviseerd. Dit houdt in dat het toestel is gerepareerd, schoongemaakt, geüpdatet en indien nodig van nieuwe onderdelen is voorzien. Hierdoor heeft een refurbished iPhone de kwaliteit van een nieuw toestel, maar betaal je veel minder. Meer informatie vind je hier.


Waarom zou ik een refurbished iPhone kopen?

Een refurbished iPhone is ideaal voor mensen die graag een kwalitatief goede telefoon willen, maar een nieuwe iPhone te duur vinden. Omdat het toestel volledig is gecontroleerd, weet je zeker dat je iPhone aan de kwaliteitseisen van een nieuwe smartphone voldoet. Daarnaast krijg je op een refurbished iPhone garantie, waardoor je telefoon kosteloos wordt gerepareerd of vervangen wanneer er toch iets aan mankeert. Bij refurbished.nl krijg je zelfs tot wel 3 jaar garantie op je Apple iPhone.


Is de kwaliteit van een refurbished telefoon net zo goed als een nieuwe?

Refurbished iPhones worden in verschillende gradaties aangeboden. De indeling is gebaseerd op de kwaliteit van de iPhone, waarbij er gelet wordt op krasjes, deukjes en andere onvolkomenheden. Een veelgebruikte onderverdeling in kwaliteit is:

 • A-grade

 • B-grade

 • C-grade

Bij refurbished.nl verkopen wij iPhones met A-grade, B-grade of C-grade conditie. Een A-grade iPhone, of een iPhone met vijf sterren, is zo goed als nieuw. De staat van zo’n iPhone is nagenoeg perfect en je kunt dus eigenlijk niet zien dat deze gebruikt is. Een B-grade refurbished iPhone, een iPhone met vier sterren, heeft een goede conditie. Dit houdt in dat de iPhone er heel netjes en bijna als nieuw uitziet, maar wel lichte gebruikssporen heeft. Met 3 sterren koop je technisch een functionele iPhone, qua uiterlijk is het duidelijk gebruikt en het minst mooi. Bekijk hieronder de verschillen of klik hier voor een overzichtstabel.

A-grade iPhone

 • iPhone met vijf sterren

 • Zo goed als nieuw: geen zichtbare gebruikssporen

 • Hoogwaardige kwaliteit onderdelen

 • Gecontroleerd door professionals of speciale robots

B-grade iPhone

 • iPhone met vier sterren

 • Lichte gebruikssporen

 • Hoogwaardige kwaliteit onderdelen

 • Gecontroleerd door professionals of speciale robots

C-grade iPhone

 • iPhone met drie sterren

 • Duidelijke gebruikssporen

 • Hoogwaardige kwaliteit onderdelen

 • Gecontroleerd door professionals of speciale robots


Krijg ik garantie op een refurbished telefoon?

Ja, je kunt je toestel aanmelden voor garantie, hoe je dat aanpakt en onze  garantievoorwaarden lees je op deze pagina.


Wat zijn de levertijden?

Kijk voor onze leveringsinformatie op deze pagina: levertijden.


Moet ik betalen voor de verzendkosten?

Alle verzendingen naar Nederland en België zijn gratis. voor meer informatie klik hier.


Kan ik het product retourneren als ik niet tevreden ben?

Ja, wij hanteren een 30 dagen niet goed geld terug regeling. De 30 dagen gaan in direct na ontvangst van je product. Je kunt daarnaast gratis je product terugsturen. Aanvullende informatie lees je hier.


Op welke manieren kan ik betalen?

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden zodat jij veilig, online je aankopen kan doen. Een overzicht van je betaalmethoden vind je hier.


Is betalen bij refurbished.nl veilig?

Absoluut, wij hebben verschillende maatregelen genomen om online shoppen zo veilig en gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Lees hier meer.


Kan ik ook zakelijk bij jullie bestellen?

Ja, dat kan! Op deze pagina vind je meer informatie.


Ik wil graag bij Refurbished werken of stagelopen, kan ik bij jullie solliciteren?

Wij hebben op dit moment meerdere vacatures openstaan. Kijk op deze pagina of er een functie voor jou tussen zit. Daarnaast zijn wij altijd erg blij met open sollicitaties.