Refurbished Galaxy Note 20 Ultra (5G)

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB Zwart
€ 642,20 € 999,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.nl?

Refurbished Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

In augustus 2020 heeft Samsung de Note 20 serie gepresenteerd. De Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G is een onderdeel van deze serie en beschikt over verbluffende prestaties. Naast het ultra grote Super AMOLED-beeldscherm van 6,9-inch is ook de batterij vergroot. Hierdoor kun je nog langer genieten van je favoriete series en games zonder deze smartphone tussentijds op te laden. Om ervoor te zorgen dat je altijd voldoende ruimte hebt voor foto’s, video’s apps en bestanden heeft deze telefoon 256GB opslaggeheugen. Zoals alle modellen uit de Note 20 serie is ook deze telefoon te bedienen met de Samsung Stylus. Zo maak je overal aantekeningen en ga je nauwkeuriger dan ooit te werk tijdens het beeldbewerken.

Voordelen Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

+ Ondersteunt de Samsung Stylus
+ Razendsnel door de vernieuwde processor
+ Voorzien van 3 prachtige camera’s
+ Lange batterijduur
+ Mogelijkheid om in 8K te filmen

Kwaliteit van een Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

✓ De Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G is zo goed als nieuw
✓ De Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ De Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G is een duurzame keuze
✓ In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G zo goed als nieuw

Ga je voor de Samsung Galaxy S21 Note 20 Ultra 5G ? Koop deze dan gemakkelijk online bij refurbished.nl. Je kunt een refurbished Samsung Galaxy S21 Note 20 Ultra 5G altijd vergelijken met een nieuw toestel uit de winkel. Er worden dagelijkse verschillende gebruikte Samsung telefoons gereviseerd. Door alle technologie die hierin zit is dit zeer nauwkeurig werk. Dit nauwkeurige werk wordt volgens onze kwaliteitseisen uitgevoerd. Onze missie is om ervoor te zorgen dat nieuwe gebruikers het verschil tussen een refurbished Samsung en een nieuwe niet kunnen herkennen. Wij zijn ook trots om te melden dat wij dagelijks deze missie behalen.

Is de Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G de telefoon voor jou?

De Samsung Galaxy Note Ultra 5G is een goede telefoon voor iedereen die veel uit zijn telefoon wilt halen. Met deze telefoon is een laptop bijna overbodig, want in een handomdraai maak je aantekeningen tijdens een meeting of typ je mails uit. Maak prachtige foto’s met de drie lenzen op de achterkant van het toestel. De vernieuwde processor zorgt ervoor dat je van je camera direct door swiped naar de galerij en weer terug. En dat alles zonder vertragingen of vastlopen!

Naast de Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G hebben wij ook de Samsung Galaxy Note 20 en de Galaxy S21 in ons assortiment. Geïnteresseerd in onze andere producten? Bekijk ons ruime assortiment op refurbished.nl en sla je slag. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.