Refurbished Galaxy J6

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de Galaxy J6?

Online een refurbished Galaxy J6 kopen

De Refurbished Galaxy J6 heeft een vingerafdrukscanner waarbij je al je gegevens makkelijk kan beveiligen op je smartphone. Maak gebruik van Dual Messenger en gebruik twee verschillende accounts voor privé en zakelijke doeleinde. De refurbished Galaxy J6 heeft een 13 megapixel camera met een batterij capaciteit van 3000 mAh. Maak gebruik van de persoonlijke assistent en schakel makkelijk tussen diverse apps. Wil je graag je eetgewoontes en slaappatroon bijhouden maak dan gebruik van Samsung Health. Kortom de Galaxy J6 heeft veel te bieden als je op zoek ben naar een budget smartphone van Samsung.

Voordelen refurbished Galaxy J6

+ Vingerafdrukscanner
+ Verkrijgbaar in diverse kleuren
+ Kleurrijke scherm door de HD+ Super AMOLED beeldscherm
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy J6 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy J6

✓Een refurbished Galaxy J6 is zo goed als nieuw
✓In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy J6 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy J6 bij refurbished.nl

Een refurbished smartphone is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Door te kiezen voor een refurbished smartphone zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2 uitstoot. refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronische apparaten zoals, tablets, laptops en smartphones. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.