Refurbished Dell computers

Waarom Refurbished.nl?

Dell computer kopen?

Bent u opzoek naar een computer die voorzien is van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dan bent u hier bij refurbished.nl aan het juiste adres! Wij verkopen hoogwaardige refurbished computer van het merk Dell, en dat voor een uitstekende prijs. Dell computers staan bekend om de hoge kwaliteit en zijn uiterst geschikt voor zakelijk en privé gebruik.

De voordelen van een refurbished Dell computer

Het grootste voordeel van een refurbished computer is de kwaliteit en het aantal garantiejaren die wij bij refurbished.nl kunnen bieden aan onze klanten. Bij veel andere aanbieders heb je tot 2 jaar garantie op refurbished computers. Omdat wij van refurbished.n geloven in de kracht van refurbished, bieden wij 3 jaar garantie op ons gehele assortiment. Wij bieden je 3 jaar garantie omdat onze producten zeer uitvoerig worden gecontroleerd. Bij deze controle wordt er door professionals gekeken naar meer dan 50 punten waaronder de voeding en andere componenten. Wanneer een onderdeel defect is wordt deze gerepareerd of compleet vervangen. Als de controle voltooid is en de computer naar behoren werkt, dan wordt deze schoongemaakt en voorzien van de benodigde software zodat u gelijk aan de slag kunt.Samenvattend zijn dat de volgende voordelen:

Voordelen refurbished Dell computer

+ Keuze tussen SFF en Tower formaat
+ Een krachtige Dell computer
+ Perfect voor zakelijk gebruik
+ Goedkoper dan een nieuwe Dell computer in de winkel
+ De beste prijs -en kwaliteitsverhouding

Kwaliteit van een refurbished Dell computer

✓ Een Dell computer is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Dell is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een Dell computer is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een refurbished Dell computer is duurzaam

Een refurbished computer is een computer die al een vorige eigenaar heeft gehad of afkomstig is uit het bedrijfsleven. Deze computers zijn vaak maar een aantal jaar gebruikt, hierdoor is de levensduur van de computer nog niet bereikt en zijn deze uitermate geschikt om een tweede kans te geven. Door deze computers een tweede leven te geven dragen we bij aan een duurzame economie en het behoud van ons milieu. Kies je ervoor om een Refurbished Dell computer te kopen, dan ben je duurzaam bezig.

Koop je nieuwe Dell laptop bij refurbished.nl

Overweeg je om een Dell computer te kopen, maar vind je een nieuwe computer net te prijzig? Dan nodigen we je uit om eens rond te kijken op onze website! Bij refurbished.nl kun je eenvoudig bestellen, bieden we gratis verzending, retour en heb je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Zo bent u als klant verzekerd van kwaliteit! Naast Dell computers hebben wij ook vele andere merken in ons assortiment. Naast Dell laptops hebben wij ook laptops van het merk HP en Lenovo. Daarnaast hebben wij ook vele Macbooks in voorraad en bieden wij ook andere Apple producten aan als iPhones en iPads. Als u vragen heeft of als er iets onduidelijk is dan kunt u gerust contact met ons opnemen!