Refurbished Laptops

Waarom Refurbished.nl?

Refurbished laptops

Refurbished laptops worden steeds populairder. Waarom? Omdat de prijs-kwaliteitsverhouding van deze producten uitstekend zijn. Voor een nieuwe laptop kun je al snel veel geld kwijt zijn, terwijl je bij een refurbished laptop al snel honderden euro’s goedkoper uit bent. Daarnaast zitten er veel meer voordelen aan een refurbished laptop dan een tweedehands variant. Bij refurbished.nl krijg je 3 jaar garantie en worden alle laptops uitvoerig gecontroleerd op meer dan 50 punten. Na deze controle worden alle laptops schoongemaakt en voorzien van de nieuwste software. Zo weet je zeker, in tegenstelling tot een tweedehands laptop, dat je een product met hoogwaardige kwaliteit in huis haalt.

Een refurbished laptop die past bij elke portemonnee

Er zijn heel veel verschillende soorten refurbished laptops, daarom hebben we drie categorieën gemaakt om voor jou het overzicht te bewaren. Refurbished laptops komen voor in drie condities:

  • Zo goed als nieuw (A-Grade)
  • Licht gebruikt (B-Grade)
  • Zichtbaar beschadigd (C-Grade)

Kortom: bij elke portemonnee past een refurbished laptop. Je kunt het altijd uitproberen. Mocht je je toch bedenken dan kun je een beroep doen op onze tevredenheidsgarantie. Binnen 30 dagen na aankoop, krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Een refurbished laptop: duurzaam én goedkoop

Een refurbished laptop heeft al eerder een eigenaar gehad. In veel gevallen is komen deze laptops uit het bedrijfsleven, waar laptops na een aantal jaar vervangen worden. Deze laptops verkeren nog in uitstekende staat en kunnen nog mee voor een tweede kans. Deze tweede kans wordt ze gegeven door refurbished leveranciers, die de producten opkopen. Na een uitvoerige controle, het schoonmaken van de laptops en het installeren van de nieuwste software zijn de laptops klaar voor de refurbished markt. Wanneer jij kiest voor een refurbished laptop wordt er geen nieuwe laptop geproduceerd. Hierdoor worden schaarse grondstoffen gespaard en draag jij een steentje bij aan een duurzame samenleving. Zo bespaar je niet alleen geld maar ook de natuur!

Welke refurbished laptop moet ik kiezen?

Bij refurbished.nl bestaat het assortiment uit refurbished laptops van Dell, Lenovo en HP. Als je in het dagelijks leven verder niet heel veel bezig houdt met specificaties van computers is het begrijpelijk dat je door de bomen het bos niet ziet. Om het overzicht te bewaren zetten wij de voordelen per laptop graag voor jou op een rijtje:

Dell laptop

De Dell laptop is voor iedereen die opzoek is naar een laptop met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De Dell laptops zijn beschikbaar in 12,5-inch, 14-inch en 15,6-inch. Hierdoor kun je zelf kiezen of je voor een compacte laptop wilt gaan of een met een groter beeldscherm. Alle laptops zijn voorzien van een SSD met minimaal 128GB tot maximaal 240GB werkgeheugen. Hierdoor kun je deze laptop helemaal afstemmen op jouw gebruik.

Lenovo laptop

De Lenovo laptop is een kant-en-klare laptop waarop je direct aan de slag kunt gaan. Handig voor iedereen die opzoek is naar een laptop voor dagelijkse werkzaamheden. De Lenovo laptops zijn beschikbaar in 12,5-inch, 14-inch en 15,6-inch. Alle laptops zijn geschikt voor dagelijkse werkzaamheden op kantoor, op school of onderweg. Omdat alle Lenovo laptops voorzien zijn van een SSD met minimaal 128GB en maximaal 240GB werkgeheugen kun je gemakkelijk zelf kiezen wat past bij jouw computergebruik. Daarnaast kunnen alle Lenovo laptops tegen een stootje, wat fijn is als je vaak onderweg bent.

HP laptop

De HP laptop is een laptop waarmee je jaren vooruit kunt. Er zijn verschillende HP laptops die allemaal onderverdeeld zijn in gebruik. Wanneer je een HP laptop uitsluitend gebruikt voor dagelijkse werkzaamheden heb je voldoende aan een HP ProBook of een Elitebook. Deze HP laptops zijn ook uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. De HP laptops zijn bij refurbished.nl beschikbaar in 14-inch met 256GB werkgeheugen. Hierdoor heb je altijd voldoende ruimte op grote bestanden, foto’s en video’s op te slaan.

Advies nodig?

Klik hier om naar onze klantenservice pagina te gaan. Daar kies je jouw voorkeur voor contact. Telefonisch, chat of liever Social media? Het kan allemaal. Een MacBook specialist zal je te woord staan.

Vergelijk, kies en ontvang jouw refurbished laptop binnen 1 dag!