Refurbished Mac mini

Waarom Refurbished.nl?

Een refurbished Mac Mini kopen bij refurbished.nl?

Ben je opzoek naar een nieuwe computer, maar weet je niet of het besturingssysteem van Apple iets voor jou is, of is een iMac jou te duur. Dan is een Mac mini een uitstekende keuze en ben je bij refurbished.nl aan het juiste adres. Wij verkopen hoogwaardige Mac mini’s voor een uitstekende prijs. De Mac mini staat bekend om de hoge kwaliteit en eenvoudige installatie van MacOS. Bij een refurbished Mac mini ben je verzekerd van 3 jaar garantie.

Een refurbished Mac Mini met hoge kwaliteit

Een refurbished Mac mini is voorzien van hoge kwaliteit. Iedere Mac mini wordt op meer dan 50 punten gecontroleerd door professionals, hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen. Alle Mac Mini’s worden grondig gecontroleerd, wanneer er een defect onderdeel wordt aangetroffen wordt deze gerepareerd of volledig vervangen. Pas na deze uitvoerige controle mag de Mac mini weer verkocht worden op refurbished.nl. Zo weten wij zeker dat onze klanten een Mac mini van hoge kwaliteit in huis halen, en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Refurbished Mac Mini is als nieuw

Een Mac mini is ondanks zijn kleine formaat een echte power house. Apple zegt bij een Mac mini graag BYODKM wat staat voor breng je eigen scherm, toetsenbord en muis. Een Mac mini is dus gemakkelijk te gebruiken als je beschikt over deze apparaten en benieuwd bent naar hoe het MacOS werkt. Een Mac mini is ook ideaal te gebruiken als mediacenter, maar kan ook als centraal punt gebruikt worden voor je smart home apparaten.

Voordelen refurbished Mac mini

+ Te gebruiken als mediacenter
+ Simpel in design en gebruik
+ Van uitstekende kwaliteit
+ Goedkoper dan een nieuwe Mac mini in de winkel
+ Modellen uit verschillende jaartallen

Kwaliteit van een refurbished Mac mini

✓ Een refurbished Mac mini is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Mac mini is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Mac mini is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een betaalbare Mac mini met meer garantie dan tweedehands.

Een tweedehands Mac mini krijg je altijd in de staat zoals het door de vorige eigenaar is verkocht. Er zal niet gekeken worden naar eventuele defecten of andere gebreken. Mocht je tweedehands Mac mini kapot gaan, heb je ook geen garantie meer. Er is dus een groot eigen risico als je een Mac mini tweedehands aanschaft. Als je een Mac mini bij refurbished.nl aanschaft dan ben je altijd verzekerd van 3 jaar garantie. Daarnaast is het product uitvoerig gecontroleerd en schoongemaakt door professionals, waardoor je zeker weet dat je een goede aankoop doet. Zo voelt en ziet een refurbished Mac mini er écht uit als nieuw.

Koop je Mac mini bij refurbished.nl

Dus als je opzoek bent naar een Mac mini, maar niet de volle prijs ervoor wilt betalen, dan zit je hier precies goed. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop en met gratis verzending, gratis retour en de 30 dagen niet goed geld terug garantie ben jij verzekerd van kwaliteit. Je kunt ook ons brede assortiment bekijken want naast iPhones hebben wij ook iPads en Macbooks in ons assortiment. Bij vragen of onduidelijkheden kun je gerust contact met ons opnemen!