Refurbished iPhone 15

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de iPhone 15?

Is er verschil tussen de iPhone 15 en 14?

De iPhone 15 en iPhone 14 hebben vergelijkbare grootte en gewicht, maar verschillende kleuropties. De iPhone 15 heeft meer traditionele kleuren, terwijl de iPhone 14 een breed scala aan kleuren heeft, waaronder paars, blauw, zwart, wit, rood en geel. Een opvallende vernieuwing is dat de iPhone 15 nu Dynamic Island heeft op alle modellen, terwijl dit eerst exclusief was voor de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Daarnaast heeft de iPhone 15 een USB-C-poort, waardoor je dezelfde oplader kunt delen met andere iPhone 15-gebruikers. Voor gedetailleerde specificaties van beide modellen, bekijk ons volledige artikel.

Waarom de iPhone 15?

De iPhone 15 is helemaal up-to-date met de laatste snufjes. Met innovatieve functies, krachtige prestaties en strakke design, is deze telefoon een verleidelijke keuze voor wie op zoek is naar de meest geavanceerde smartphone. De iPhone 15 is meer dan alleen een smartphone; het opent de deur naar een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden.

Voordelen iPhone 15

+ Uitstekende batterijcapaciteit
+ Krachtige A16 chip voor multitasken
+ Usb-c opladen voor Apple Watch/Airpods
+ Qi2 draadloos opladen
+ Extra krachtige zoom functie

Kwaliteit refurbished iPhone 15

✓ Zo goed als nieuw
✓ Uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een duurzame keuze
✓3 jaar garantie
✓ Nieuwste software

Uitstekende resolutie en een sterke processor

Een belangrijke specificatie van de iPhone 15 is het geavanceerde camerasysteem. Met verbeterde sensoren, optische beeldstabilisatie en geavanceerde software, maakt deze smartphone verbluffende foto's en video's in hoge resolutie. Dit maakt het toestel zeer geschikt voor zowel enthousiaste fotografen als mensen die graag mooie herinneringen willen vastleggen.

Daarnaast beschikt de iPhone 15 over een krachtige A16 Bionic-chip, waardoor je moeiteloos kunt multitasken, grafisch intensieve apps kunt gebruiken en vloeiend kunt gamen. Dit maakt het toestel ideaal voor men die op zoek is naar een snelle en betrouwbare Apple iPhone voor hun dagelijkse bezigheden.

Verder heeft de iPhone 15 een Super Retina XDR-display, all-screen OLED-displayscherm met levendige kleuren en een hoog contrast. Dit zorgt voor een indrukwekkende kijkervaring tijdens het bekijken van foto's, video's of het spelen van games.

Vergelijkbare iPhones

Kleur
Geheugen
Scherm
Naturel / Blauw / Wit / Zwart
256GB / 512GB / 1TB
6.7 inch
Blauw / Roze / Geel / Groen / Zwart
128GB / 256GB / 512GB
6.7 inch
Naturel / Blauw / Wit / Zwart
128GB / 256GB / 512GB / 1TB
6.1 inch

Veel gestelde vragen

Welke verschillende scherm formaten zijn er?

We maken het graag makkelijk voor je. Daarom hebben we een handig schema voor je gemaakt in een vorm van een visuele afbeelding. Zo kun je een makkelijke keuze maken als het formaat een belangrijke factor voor je is.

Waarom kiezen voor refurbished

Refurbished iPhones bieden aantrekkelijke voordelen, waaronder aanzienlijke kostenbesparingen. Daarnaast is een , refurbished iPhone milieuvriendelijkheid door het hergebruik van elektronica. Je hebt gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid dankzij grondige inspecties en reparaties, evenals de gemoedsrust van garantie en klantenservice ondersteuning. Dit maakt refurbished een aantrekkelijke en duurzame keuze voor veel consumenten.

Wat is het verschil tussen de iPhone 15 en iPhone 15 Pro?

Beide telefoons hebben een 6,1-inch OLED-scherm met een speciale functie genaamd "Dynamic Island". Het verschil? De iPhone 15 heeft een scherm dat 60 keer per seconde ververst (60 Hz), terwijl de iPhone 15 Pro met 120 Hz veel sneller is. Dit betekent dat de beelden op de Pro veel vloeiender en soepeler zijn, vooral merkbaar tijdens gamen en het kijken van series en films. Het is alsof je er echt middenin zit!

Extra lange batterijduur

Tot nog toe had de iPhone 14 Plus de langste batterijduur, maar daar komt met de iPhone 15 verandering in. De batterijduur van alle iPhone 15-modellen gaat er namelijk sterk op vooruit. Dit komt niet alleen door de energiezuinigere A16 Bionic-chip, maar ook door een veel grotere batterij.

Met de iPhone 15 kun je volgens Apple 20 uur video afspelen of 80 uur muziek afspelen. Met de iPhone 15 Plus haal je respectievelijk 26 en 100 uur. Met een adapter van 20 W of meer laad je de toestellen binnen ongeveer een half uur voor de helft op.

iPhone 15 (Plus) kleuren

De iPhone 15 is het instapmodel van de nieuwe iPhone-reeks. Ook dit jaar heeft dit toestel een grotere broer gekregen, de iPhone 15 Plus. De twee zijn grotendeels hetzelfde, ook qua kleurenpalet. De iPhone 15 (plus) kleuren zijn als volgt:

  • Blauw
  • Roze
  • Geel
  • Groen
  • Zwart

iPhone 15 Pro (Max) kleuren

In plaats van paars komt Apple met een donkerblauwe kleur. Deze kleur lijkt veel op de blauwe iPhone 12 Pro, maar heeft wat meer grijstinten. Daarnaast komt er een zilvergrijze kleur en is zwart er ook dit jaar weer bij. Als laatste komt er ook een iPhone 15 met een natuurlijke titanium kleur. Alle kleuren van de iPhone 15 Pro (Max) zijn dus als volgt:

  • Donkerblauw
  • Zilvergrijs
  • Zwart
  • Titanium