Screenprotectors

€ 13,00
Morgen verzonden
1–15 (17)12

Waarom Refurbished.nl?

Een screenprotector kopen?

Tegenwoordig worden er steeds meer schermen gemaakt met geavanceerde technieken. Deze prachtige schermen lopen vaak van rand tot rand zodat jij extra kijkplezier hebt. Helaas zijn deze schermen ook ontzettend kwetsbaar, en kan het zomaar zijn dat het scherm sneller breekt. Om deze reden is het belangrijk om een kwalitatief goede screenprotector te hebben die jouw beeldscherm beschermd tegen val -en stootschade.

Waarom een screenprotector?

Een screenprotector beschermt het beeldscherm van iedere telefoon wanneer hij per ongeluk valt. Daarnaast zorgt een screenprotector er ook voor dat er niet direct krassen op het scherm komen. Handig wanneer jij je telefoon vaak in je jaszak of tas vervoert. Een screenprotector is gemakkelijk zelf aan te brengen op jouw smartphone. Je maakt het beeldscherm goed schoon, verwijderd de eerste folie van de screenprotector en plakt de screenprotector op het schone scherm met de tweede folie. Daarna kun je de eventuele bubbels in de screenprotector nog wegwrijven met een doekje en haal je de tweede folie eraf.

Verschillende soorten screenprotectors

Er zijn natuurlijk verschillende soorten screenprotectors verkrijgbaar. Je hebt een glas screenprotector, maar ook een beschermfolie. Daarnaast heb je ook een anti fingerprint screenprotector of een privacy screenprotector. Wanneer je hiervoor kiest kunnen mensen die achter of naast je zitten niet zomaar op jouw beeldscherm meekijken door de reflectie van het scherm.

Over refurbished.nl

refurbished.nl is voor een circulaire economie en draagt hieraan bij door alleen refurbished elektronica aan te bieden. Door het kiezen van refurbished producten worden er grondstoffen bespaart. In een wereld die steeds meer overbevolkt raakt, is het van belang dat er rekening wordt gehouden met hoe we omgaan met de grondstoffen. Dankzij refurbished producten wordt de CO2 uitstoot met miljoenen kilo's verminderd. Het kiezen van refurbished producten is dus goed voor het milieu en goed voor je portemonnee.