Nieuws

Waarom biedt een refurbished model vaak meer zekerheid dan tweedehands?

In de wereld van elektronica zijn er talloze opties om te overwegen als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon. Naast het kopen van een gloednieuw toestel, is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een tweedehands of refurbished toestel. Hoewel beide keuzes aantrekkelijk lijken, biedt een refurbished model vaak meer zekerheid dan een tweedehands telefoon. Laten we eens kijken waarom dit het geval is.

Wordt refurbished als nieuw beschouwd?

Refurbished is een bekende term in de IT-wereld en wordt steeds populairder bij de consument. Vaak hoor je wel eens dat de term refurbished wordt vergeleken met tweedehands of nieuwe elektronica. Maar klopt dit wel?

Hoe lang gaat een refurbished iPhone mee?

Een refurbished iPhone is niet voor tijdelijk en kan jarenlang mee. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Daar moet je natuurlijk goed gebruik van maken. Wij vertellen je daar graag meer over!

Wat is het verschil tussen een iPhone 13 Pro en 13 Pro Max?

Met de release van de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max heeft Apple opnieuw de lat hoger gelegd voor de smartphone industrie. Maar wat is het verschil tussen deze twee modellen?

Is het verstandig om een refurbished iPhone te kopen?

Twijfels over het kopen van een refurbished iPhone? Wij vertellen je graag wat een refurbished iPhone precies inhoudt en waarom een refurbished iPhone een goede keuze is voor jou. Lees snel verder!

3e plek voor Refurbished.nl in de categorie Platformen/Marktplaatsen

Refurbished.nl was ook dit jaar genomineerd voor de Shopping Awards 2023. Mede dankzij jullie stemmen is Refurbished.nl gisteravond 3e geworden in de categorie Platformen en Marktplaatsen. Refurbished.nl is hier natuurlijk ontzettend trots op!

Shopping Awards 2023 | Refurbished.nl

Refurbished.nl doet ook dit jaar mee aan de Shopping Awards. Al vier jaar op rij nemen wij met trots deel aan de Shopping Awards. In 2020 werd Refurbished.nl verkozen tot de snelst groeiende E-commerce van Nederland en daar zijn wij erg trots op! Dit jaar is Refurbished.nl is genomineerd voor de top 3 beste platformen & marktplaatsen van Nederland.

Refurbished.nl lanceert unieke videokeuzehulp Yasmin

Als eerste webwinkel in Nederland lanceert Refurbished.nl de super handige videokeuzehulp Yasmin! Bezoekers van Refurbished.nl zien op de website een vriendelijke dame met een duidelijk zichtbare afspeelknop om de keuzehulp te starten. Ben jij op zoek naar een refurbished iPhone, maar weet je nog niet welk model? Yasmin helpt je in 4 simpele en snelle stappen. Op Refurbished.

Refurbished.nl genomineerd voor de CrossBorder Top 30

Zeist – Refurbished.nl B.V. is genomineerd voor de CrossBorder Top 30. De ranglijst toont de snelst groeiende Nederlandse bedrijven binnen de e-commerce branche in het buitenland. Wie dit jaar de winnaar is wordt bekendgemaakt tijdens het Cross Border e-commerce Event op 13 september 2022. Refurbished.nl is trots op de nominatie, want naast de groei in Nederland is het marktaandeel in Belgie, Duitsland en Oostenrijk flink gestegen.

Gerucht: Nieuwe Apple Watch Pro voor de extreme sporter

Er zijn geruchten over een nieuwe Apple Watch, namelijk een sportversie. Deze Apple Watch wordt de Apple Watch Pro genoemd en is een Apple Watch die tegen een stootje kan. Ben jij benieuwd naar het gerucht van de nieuwe Apple Watch Pro? Wij vertellen je graag meer hierover. Lees dan vooral snel verder.

1–10 (109)12...11