Nieuws

Houd een voorjaarsschoonmaak op je Refurbished iPhone

Het is weer voorjaar en dat betekend maar één ding: de grote voorjaarsschoonmaak staat weer voor de deur. Waarbij vele direct denken aan het schoonmaken van het huis of de auto is het misschien ook handig om je telefoon op te schonen. Op deze manier heb je meer geheugen beschikbaar en kan je langer met je iPhone of iPad doen. In dit artikel zetten wij van Lees meer

5 Feiten die je moet weten over refurbished

Er is veel onduidelijkheid met betrekking tot refurbished elektronica. Dit maakt het moeilijk om de juiste keuze te maken. Met deze factsheet weet jij voortaan de zin van de onzin te scheiden. Ga naar Refurbished.nl Er is dus geen reden om te twijfelen, op Refurbished.

Apple kondigt nieuwe producten aan: dit moet je weten

Apple kondigde gisteren stilletjes nieuwe producten aan waaronder de iPad Pro 2020 en een vernieuwde MacBook Air. In dit artikel brengen wij van Refurbished.nl je op de hoogte.   MacBook Air (2020) Aan het einde van 2018 kondigde Apple de 'nieuwe' MacBook Air aan. De MacBook Air kreeg een nieuw design wat erg veel weg heeft van de MacBook Pro modellen en werd uitgerust met een Retina scherm.

Trends en innovaties rondom duurzaamheid en refurbished

Refurbished is op zichzelf een nieuwe trend in de samenleving. Steeds meer mensen vinden de telefoons van tegenwoordig veel te duur. Een refurbished toestel heeft vaak een stuk lagere prijs, terwijl niet wordt ingeleverd op de kwaliteit. Dat is voor veel mensen genoeg reden om het te proberen. Uit onderzoek blijkt nu dat de consument zeer tevreden is met hun refurbished elektronica.

De eerste features van iOS 14 zijn opgedoken: hier lees je er alles over

Ondanks dat iOS 13 pas in september vorig jaar gelanceerd is is de electronica gigant uit Cupertino alweer druk bezig met de volgende versie van iOS. MacRumors en 9to5Mac hebben op basis van een nog niet verschenen code enkele mogelijke functionaliteiten van iOS 14 weten te vinden, in dit artikel lees je er alles over.  Ondersteuning voor Apple Pencil op de iPhone.  De nieuwere iPad modellen hebben al langer de ondersteuning voor de Apple Pencil, hiermee kun je bijvoorbeeld grafische illustraties makkelijk op je iPad creëren. Op basis van de gevonden iOS 14 code zou de iPhone deze ondersteuning ook krijgen.

Zo werden duurzaamheid en refurbished onafscheidelijk

Het klinkt misschien gek maar duurzaamheid werd lang niet altijd even belangrijk gevonden als tegenwoordig. Gemak, een lage prijs en razendsnelle innovaties waren voor veel mensen veel belangrijker. Dat geldt dubbel voor consumenten elektronica zoals mobiele telefoons.

Je eigen Credit Card gebruiken met Apple Pay in Nederland

Apple Pay in combinatie met je bankrekening Een van de mooie functies binnen het Apple eco-systeem is Apple Pay. Met gemak veilig en intuïtief betalingen doen. Het werkt in Nederland al een aantal maanden bij meerdere banken. De ABN-AMRO en ING waren de eerste maar er komen steeds meer instanties bij. Bij nagenoeg alle betaal automaten kan je in Nederland draadloos afrekenen.

Refurbished.nl genomineerd voor Shopping Awards Ecommerce50

Zeist – Refurbished.nl B.V. is genomineerd voor de Shopping Awards Ecommerce50. Hiermee behoort Refurbished.nl tot de tien snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van consultancybureau EY op basis van verschillende criteria zoals de behaalde resultaten en de groeicijfers. Naast Ecommerce50 is Refurbished.nl óók genomineerd voor de Shopping Awards beste webwinkel in de categorie Electronica & Telecom!

Duurzaamheid bij Refurbished.nl

Bij Refurbished.nl is duurzaamheid een integraal onderdeel van onze business. Dat is natuurlijk niet zo gek. Wij zorgen er namelijk voor dat gebruikte telefoons worden geüpdatet, gerepareerd en schoongemaakt. Daardoor gaan ze weer langer mee. Duurzaamheid zit dus in ons DNA. Bij Refurbished.nl zijn we daar super enthousiast over en daarom vertellen we je daar graag alles over.

Gerucht: Nieuwe iPhone heeft vingerafdrukscanner in powerknop

Apple zou de nieuwe iPhone willen voorzien van een vingerafdrukscanner die zich in de powerknop bevindt, dat schrijft MacRumors op basis van een rapport van analist Ming-chi Kuo. Het zou dan gaan om de goedkopere iPhone die dan geen Face ID zal krijgen. Om een vingerafdrukscanner mogelijk te maken zal de powerknop helemaal opnieuw ontworpen moeten worden schrijft Kuo.
Getoond 1–10 van 4512345