Nieuws

Refurbished iPad Pro met USB-C?

Gaan we dan binnenkort 'eindelijk' iPads krijgen met USB-C? Die zou een mooie stap zijn om écht de post-pc area in te stappen. Stel je voor dat je over 2  jaar je huidige iPad Pro kunt vervangen met een refurbished iPad Pro voor 'een prikkie' én met de toekomstige iOS en ondersteuning voor het gebruik van een bluetooth muis je macbook kunt vervangen, wow! De iPad Pro met USB-C is nog niet aangekondigd, maar in iOS 12.1 zijn inmiddels wel al aanwijzingen gevonden voor USB-C en 4K ondersteuning. Dat beloofd wat, een iPad aangesloten aan een 4K scherm met USB-C en gebruiken met een bluetooth muis en toetsenbord. Dromen zijn de wereld nog niet uit! Verwacht wordt dat in oktober van 2018 op een iPad gerelateerd Apple Event de nieuwe iPad Pro 12 inch met USB-C en 4K ondersteuning wordt aangekondigd en mogelijk ook al ruim voor sinterklaas en kerst in de winkels nieuw verkrijgbaar is.

Refurbished iPhone XR: wanneer beschikbaar?

Apple heeft in september 2018 de iPhone XR aangekondigd. De iPhone XR is geen opvolger van de iPhone X, maar een uitgekleden versie met nieuwe chips van de iPhone XS en het beste van de iPhone 8. Waaronder een super scherpe camera met portrait modus, draadloos laden, het design van de iPhone X met een 6.1" super retina LCD scherm en FaceID, dus geen homeknop. Met de iPhone XR heeft Apple een oude strategie toegepast die we ook kennen van de iPhone 5C.

Wat kan je allemaal met iOS 12

Binnenkort komt iOS 12 eraan! Op dit moment is de software nog in de Beta fase en over niet al te lange tijd zal de definitieve versie gaan uitkomen. iOS 12 getest op refurbished iPhone
Wij van Refurbished.nl hebben de beta software geïnstalleerd en getest op een van onze refurbished iPhones en gekeken naar de nieuwe functies en de impact qua snelheid, want oudere refurbished iPhones worden sneller door iOS 12.

Maak je refurbished iPhone of iPad klaar voor iOS 12

Het is weer bijna zover! In September zal Apple de update naar iOS 12 vrijgeven. Wat moet je doen om te zorgen dat deze update vlekkeloos gaat en dat je weer een jaar vooruit kan? Controleer of je toestel compatible is met de nieuwst versie. Maak een (reserve) kopie van je refurbished iPhone of refurbished iPad. Zorg dat je jouw Apple ID en wachtwoord paraat hebt en tevens de code welke je ingesteld hebt op je iPhone of iPad.  Al deze gegevens heb je nodig om de installatie van iOS 12 te doorlopen.

Goed nieuws van Apple voor de refurbished iPhone en iPad

Gisteren was WWDC 2018. Hier kondigt Apple aan wat de plannen zijn voor alle platforms. Van iOS tot macOS en van watchOS tot tvOS. Het goede nieuws is dat Apple veel energie heeft gestoken in het verbeteren van met name iOS. Apple heeft er namelijk voor gekozen om er voor te zorgen dat ook de oudere toestellen kunnen worden geüpdatet naar iOS 12.

Nederland ideaal voor een Refurbished iPhone

Door de grote marktonderzoeker Telecompaper is een onderzoek gedaan naar kosten van een Sim-only abonnement door geheel europa. Het goede nieuws is dat Nederland goed uit de bus is gekomen. Het goedkoopste land is Denemarken waar een gemiddeld Sim-only abonnement € 15 per maand kost. In Nederland komen de gemiddelde kosten uit op € 31 per maand. Het duurste is het in Griekenland.

Apple brengt iOS 11.4 voor iPhone uit

Met een paar weken mogen we een grote update van iOS verwachten. We zullen dan iOS 12 gaan zien met een tal van nieuwe functies en verbeteringen. Voor de release van deze grote update heeft Apple er nog voor gekozen een kleine update uit te brengen. Het leuke van deze kleine update (iOS 11.4) is dat iMessage nu kan worden meegenomen in de iCloud backup.

Apple brengt iOS 11.3 update uit

iOS 11.3 is niet zomaar een update om bugs op te lossen, maar er is daadwerkelijk ook nieuwe functionaliteit. Als je op je iPhone naar Instellingen > Algemeen > Software update gaat kun je de update installeren. instellingen gaat en vervolgens naar algemeen en daarna De belangrijkste nieuwe functies staan hieronder opgesomd. Batterijconditie functie
Onder Instellingen > Batterij op je iPhone kun je nu de capaciteit van je batterij zien en eventueel instellen hoe je iPhone moet omgaan met de batterij om te besparen of beter te performen.

Refurbished iPhone grades en condities

Inmiddels is Nederland vrij bekend met de term refurbished. Simpelweg een tweedehands product of restvoorraad, wat visueel en technisch gecontroleerd wordt, zo nodig gerepareerd, schoongemaakt en opnieuw verpakt klaar voor hergebruik. Alle refurbished producten zijn technisch in volwaardige staat, ongeacht in welke uiterlijke staat het product verkeerd. Er is wel onderscheid te maken in de verschillende uiterlijke condities. Deze condities delen wij als volgt op.

3 jaar garantie

Vanaf vandaag koop je een refurbished smartphone, tablet of laptop standaard met 3 jaar garantie op Refurbished.nl.

Wij vinden het belangrijk dat je geen verschil ervaart in gebruik ten opzichte nieuwe producten. Garantie is een belangrijk onderdeel. Wij zorgen voor super kwaliteit refurbished producten binnen onze Certified R3BORN norm.
Getoond 1–10 van 1112