Nieuws

Apple Pay in Duitsland

Apple Pay is officiel in Duitsland gelanceerd. We hebben al eerder gemeld dat Apple Pay naar België zou komen. Naast België en Kazachstan is dus ook in Duitsland Apple Pay live. We hopen nog steeds dat dit ook op korte termijn voor het grote publiek in Nederland beschikbaar komt. Een klein aantal mensen kan het al wel in Nederland gebruiken door middel van een tijdelijke mogelijkheid binnen BUNQ.

Update van iOS en macOS!

Op dit moment is er een kleine update van iOS en macOS te downloaden. Het gaat hierbij om macOS Mojave 10.14.2 en iOS 12.1.1. Deze update maakt je iPhone, iPad of MacBook weer een stukje beter dan het al was.

Komt Apple Pay ook naar Nederland?

De Apple Pay geruchten molen draait weer volop. Apple Pay is de betaalmethode van Apple waarmee je met Touch ID of Face ID eenvoudig en snel kan betalen. Zowel de iPhone als de Apple Watch zijn hier op voorbereid en kunnen voor veel gemak zorgen. Immers je hoeft niet meer je portemonnee bij je te hebben om toch een betaling te kunnen doen. Iedereen heeft altijd wel zijn of haar iPhone bij zich dus dit is op zich een logische stap.

Naar het schijnt is er een mailing uit gegaan naar de Aldi supermarkten in België. In de mailing wordt gesproken over Apple Pay en dat dit binnenkort bruikbaar is in de Aldi supermarkten in België. Dit brengt natuurlijk hoop voor Nederland en het officieel lanceren van Apple Pay. Daarnaast was eerder dit jaar al een signaal van 1 van de grote banken in Frankrijk. Het was de doelstelling van BNP Paribas om voor het einde van dit jaar Apple Pay live te hebben.

De toekomst van het Refurbishen

Je kan er in de media veel over lezen. Het begint alleen al met wat refurbished is en wat je er van kunt verwachten. Het is dan ook een spannende gedachte waar de wereld van de refurbished producten naar toe gaat. Op dit moment zijn er genoeg partijen in de markt welke zijn ingesprongen op het hippe thema "Refurbished" maar feitelijk weinig toevoegen en de gehele markt een slechte naam geven. Zeker rondom refurbished Apple zijn er producten zoals een refurbished iPhone en refurbished iPad, die razend populair zijn met veel verschillende aanbieders. Daarnaast is het voor jou als consument heel moeilijk om snel en eenvoudig de juiste producten te vinden die dan ook nog voorradig moeten zijn, wat weer enorm verschilt per aanbieder.

Nieuwe Apple reparatie pilot

Een van onze doelstellingen bij Refurbished.nl is het bereikbaar maken van refurbished goederen aan de consument. Het bovenliggende doel is om producten een tweede leven te geven door het refurbishen van iPhones en iPads en Macs. We hopen hiermee een stukje duurzaamheid makkelijk bereikbaar te maken voor de eindgebruiker en consument. Apple zit gelukkig ook niet stil en neemt zijn verantwoordelijkheid om de wereld een stukje duurzamer te worden.

Vandaag Apple iPad en Mac event!

Het is bijna zover! Vanmiddag zal om 15:00 Nederlandse tijd het Apple event in New York van start gaan. In de media zijn al verschillende meldingen gedaan van wat je kunt verwachten. Het zal naar alle waarschijnlijkheid een iPad en Mac event worden. iPad
Wij verwachten een nieuwe iPad Pro met dunne randen en uiteraard met Face ID, dus zonder de home button. De geruchten over het uiterlijk van de nieuwe iPad lopen nogal uiteen.

Refurbished iPhone X nu verkrijgbaar

Wij hebben er lang op gewacht, wij hopen jij ook! Eindelijk, de refurbished iPhone X! Een ware krachtpatser en beauty tegelijkertijd. Wat wil je er verder over zeggen? Een iPhone X, goedkoper dan nieuw, beter voor het milieu, wat wil je nog meer? De iPhone X was het eerste toestel met FaceID en een edge to edge scherm wat staat voor een scherm wat 'randloos' is, dus geen zwarte balk onder en boven meer. Eveneens is daarom ook de homeknop met TouchID weg. Met FaceID gebruik je gezichtsherkenning om je iPhone te ontgrendelen. Belangrijke eigenschappen van de iPhone X: FaceID i.

Refurbished iPad Pro met USB-C?

Gaan we dan binnenkort 'eindelijk' iPads krijgen met USB-C? Die zou een mooie stap zijn om écht de post-pc area in te stappen. Stel je voor dat je over 2  jaar je huidige iPad Pro kunt vervangen met een refurbished iPad Pro voor 'een prikkie' én met de toekomstige iOS en ondersteuning voor het gebruik van een bluetooth muis je macbook kunt vervangen, wow! De iPad Pro met USB-C is nog niet aangekondigd, maar in iOS 12.1 zijn inmiddels wel al aanwijzingen gevonden voor USB-C en 4K ondersteuning. Dat beloofd wat, een iPad aangesloten aan een 4K scherm met USB-C en gebruiken met een bluetooth muis en toetsenbord. Dromen zijn de wereld nog niet uit! Verwacht wordt dat in oktober van 2018 op een iPad gerelateerd Apple Event de nieuwe iPad Pro 12 inch met USB-C en 4K ondersteuning wordt aangekondigd en mogelijk ook al ruim voor sinterklaas en kerst in de winkels nieuw verkrijgbaar is.

Refurbished iPhone XR: wanneer beschikbaar?

Apple heeft in september 2018 de iPhone XR aangekondigd. De iPhone XR is geen opvolger van de iPhone X, maar een uitgekleden versie met nieuwe chips van de iPhone XS en het beste van de iPhone 8. Waaronder een super scherpe camera met portrait modus, draadloos laden, het design van de iPhone X met een 6.1" super retina LCD scherm en FaceID, dus geen homeknop. Met de iPhone XR heeft Apple een oude strategie toegepast die we ook kennen van de iPhone 5C.

Wat kan je allemaal met iOS 12

Binnenkort komt iOS 12 eraan! Op dit moment is de software nog in de Beta fase en over niet al te lange tijd zal de definitieve versie gaan uitkomen. iOS 12 getest op refurbished iPhone
Wij van Refurbished.nl hebben de beta software geïnstalleerd en getest op een van onze refurbished iPhones en gekeken naar de nieuwe functies en de impact qua snelheid, want oudere refurbished iPhones worden sneller door iOS 12.
Getoond 1–10 van 1812