Nieuws

Nu ook een Buyback programma bij www.refurbished.nl (verkopen?)

Goed nieuws bij Refurbished.nl! Sinds kort hebben wij ook een buyback programma: https://buyback.refurbished.nl Hiermee kunnen we de cirkel rond maken en oude toestellen daadwerkelijk een tweede leven geven. Of het nu gaat om een iPad Pro of een iPod Classis 1st gen of een Apple Watch we kopen alles terug.

Refurbished.nl behoort wederom tot de top 10 snelst groeiende E Commerce bedrijf van 2021.

Gisteren was de online editie van de Shopping Awards 2021 en Refurbished.nl is trots op de gewonnen posities. Zij stonden tweede in de categorie beste Marktplaats van Nederland en behoorde met de 6e positie ook tot de top 10 snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland.

Nieuwe iPad mini mogelijk al in April op de markt!

Als je al een tijdje wacht op een nieuwe aankondiging van Apple dan hoef je waarschijnlijk maar tot April te wachten. Geruchten gaan namelijk de ronde dat Apple van plan is om een nieuwe iPad series uit te brengen waaronder een nieuwe iPad Pro.

Apple overschatte productie van de iPhone 12 mini enorm!

In de eerste helft van dit jaar zal Apple de productie van de iPhone 12 mini enorm verminderen. Geplande productie zal waarschijnlijk met 70% afnemen.

Geruchten rondom Apple blijven rollen

Dat er geruchten zijn over een vouwbare iPhone is niks nieuws. Maar de analist Ming-Chi Kuo komt nu met nieuwe informatie naar buiten. Namelijk dat Apple mogelijk kijkt naar een release in 2023.

Geruchten van Apple power bank worden overtroeft door aankondiging van Anker’s MagSafe power bank.

Apple zou vermoedelijk bezig zijn met het ontwikkelen van een externe battery pack die je via MagSafe aan je iPhone hangt. Maar vanaf 3 maart is de Anker MagSafe battery pack al beschikbaar.

Naast vingerafdrukscanner in het scherm adopteer Apple nu ook Always-onscherm.

Volgens informatie die verspreid is door de smartphone journalist Max Weinbach zal de volgende iPhone voorzien worden van een always-onscherm. Dit houdt in dat de tijd altijd te zien zal zijn zonder dat je de iPhone eerst moet activeren.

Nieuwe techniek voor draadloos opladen aangekondigd. De toekomst komt dichterbij!

Je apparaten echt draadloos en over een afstand van een aantal meters opladen lijkt nog ver weg, maar Xiaomi heeft eind vorige maand zijn Mi Air Charge Technologie aangekondigd. Deze technologie kan meerdere apparaten over meerdere meters opladen en fysieke objecten zoals een bank of kast zouden het oplaadprocess niet verbreken.

Hyundai en Apple werken samen aan een elektrische auto

Ming-Chi Kuo die als TF Securities Analist werkt heeft verhalen bevestigd dat Apple en Hyundai samenwerken aan een elektrische auto.

Nu ook geruchten over de Apple Watch Series 7

Na de geruchten van de nieuwe iPhone 13 hebben we nu ook nieuwe geruchten over de Apple Watch Series 7. Namelijk dat deze een glucosemeter krijgt waarmee je jouw bloedsuikergehalte kan meten. Dit is mede mogelijk een een nieuwe optische sensor die de Series 7 zal bevatten.

1–10 (72)12...8