Nieuws

Refurbished Macbook met eigen logo

Wij als refurbished expert zijn natuurlijk compleet overtuigd van refurbished producten, wij zien alle voordelen in en gebruiken ze natuurlijk ook volop. Bij Refurbished.nl werkt iedereen dan ook met een refurbished MacBook Pro. Om onze MacBooks nog meer eigen te maken hebben we ons nieuwe logo laten verwerken in de behuizing.

Geruchten rond iOS 13

Rond juni 2019 kunnen we met zekerheid zeggen wat de nieuwe functies in iOS 13 gaan worden. Maar de geruchten molen draait alweer op volle rondom de nieuwe functies en aanpassingen in het iOS besturingsysteem van Apple.

Refurbished iPhones afgeprijsd

Sinds deze maand zijn alle refurbished iPhones flink afgeprijsd. De goedkoopste refurbished iPhone is de refurbished iPhone 5C en is al verkrijgbaar vanaf € 114. De kleurrijke iPhone 5C is verkrijgbaar in diverse kleuren, groen, roze, wit, geel en blauw. De iPhone 5C, samen met de refurbished iPhone 5S en iPhone SE, zijn de kleinste refurbished iPhones met een 4 inch retina scherm.

Apple Pay in Duitsland

Apple Pay is officiel in Duitsland gelanceerd. We hebben al eerder gemeld dat Apple Pay naar België zou komen. Naast België en Kazachstan is dus ook in Duitsland Apple Pay live. We hopen nog steeds dat dit ook op korte termijn voor het grote publiek in Nederland beschikbaar komt. Een klein aantal mensen kan het al wel in Nederland gebruiken door middel van een tijdelijke mogelijkheid binnen BUNQ.

Update van iOS en macOS!

Op dit moment is er een kleine update van iOS en macOS te downloaden. Het gaat hierbij om macOS Mojave 10.14.2 en iOS 12.1.1. Deze update maakt je iPhone, iPad of MacBook weer een stukje beter dan het al was.

Komt Apple Pay ook naar Nederland?

De Apple Pay geruchten molen draait weer volop. Apple Pay is de betaalmethode van Apple waarmee je met Touch ID of Face ID eenvoudig en snel kan betalen. Zowel de iPhone als de Apple Watch zijn hier op voorbereid en kunnen voor veel gemak zorgen. Immers je hoeft niet meer je portemonnee bij je te hebben om toch een betaling te kunnen doen. Iedereen heeft altijd wel zijn of haar iPhone bij zich dus dit is op zich een logische stap.

Naar het schijnt is er een mailing uit gegaan naar de Aldi supermarkten in België. In de mailing wordt gesproken over Apple Pay en dat dit binnenkort bruikbaar is in de Aldi supermarkten in België. Dit brengt natuurlijk hoop voor Nederland en het officieel lanceren van Apple Pay. Daarnaast was eerder dit jaar al een signaal van 1 van de grote banken in Frankrijk. Het was de doelstelling van BNP Paribas om voor het einde van dit jaar Apple Pay live te hebben.

De toekomst van het Refurbishen

Je kan er in de media veel over lezen. Het begint alleen al met wat refurbished is en wat je er van kunt verwachten. Het is dan ook een spannende gedachte waar de wereld van de refurbished producten naar toe gaat. Op dit moment zijn er genoeg partijen in de markt welke zijn ingesprongen op het hippe thema "Refurbished" maar feitelijk weinig toevoegen en de gehele markt een slechte naam geven. Zeker rondom refurbished Apple zijn er producten zoals een refurbished iPhone en refurbished iPad, die razend populair zijn met veel verschillende aanbieders. Daarnaast is het voor jou als consument heel moeilijk om snel en eenvoudig de juiste producten te vinden die dan ook nog voorradig moeten zijn, wat weer enorm verschilt per aanbieder.

Nieuwe Apple reparatie pilot

Een van onze doelstellingen bij Refurbished.nl is het bereikbaar maken van refurbished goederen aan de consument. Het bovenliggende doel is om producten een tweede leven te geven door het refurbishen van iPhones en iPads en Macs. We hopen hiermee een stukje duurzaamheid makkelijk bereikbaar te maken voor de eindgebruiker en consument. Apple zit gelukkig ook niet stil en neemt zijn verantwoordelijkheid om de wereld een stukje duurzamer te worden.

Vandaag Apple iPad en Mac event!

Het is bijna zover! Vanmiddag zal om 15:00 Nederlandse tijd het Apple event in New York van start gaan. In de media zijn al verschillende meldingen gedaan van wat je kunt verwachten. Het zal naar alle waarschijnlijkheid een iPad en Mac event worden. iPad
Wij verwachten een nieuwe iPad Pro met dunne randen en uiteraard met Face ID, dus zonder de home button. De geruchten over het uiterlijk van de nieuwe iPad lopen nogal uiteen.

Refurbished iPhone X nu verkrijgbaar

Wij hebben er lang op gewacht, wij hopen jij ook! Eindelijk, de refurbished iPhone X! Een ware krachtpatser en beauty tegelijkertijd. Wat wil je er verder over zeggen? Een iPhone X, goedkoper dan nieuw, beter voor het milieu, wat wil je nog meer? De iPhone X was het eerste toestel met FaceID en een edge to edge scherm wat staat voor een scherm wat 'randloos' is, dus geen zwarte balk onder en boven meer. Eveneens is daarom ook de homeknop met TouchID weg. Met FaceID gebruik je gezichtsherkenning om je iPhone te ontgrendelen. Belangrijke eigenschappen van de iPhone X: FaceID i.
Getoond 1–10 van 21123