Nieuws

Goed nieuws van Apple voor de refurbished iPhone en iPad

Gisteren was WWDC 2018. Hier kondigt Apple aan wat de plannen zijn voor alle platforms. Van iOS tot macOS en van watchOS tot tvOS. Het goede nieuws is dat Apple veel energie heeft gestoken in het verbeteren van met name iOS. Apple heeft er namelijk voor gekozen om er voor te zorgen dat ook de oudere toestellen kunnen worden geüpdatet naar iOS 12.

Nederland ideaal voor een Refurbished iPhone

Door de grote marktonderzoeker Telecompaper is een onderzoek gedaan naar kosten van een Sim-only abonnement door geheel europa. Het goede nieuws is dat Nederland goed uit de bus is gekomen. Het goedkoopste land is Denemarken waar een gemiddeld Sim-only abonnement € 15 per maand kost. In Nederland komen de gemiddelde kosten uit op € 31 per maand. Het duurste is het in Griekenland.

Apple brengt iOS 11.4 voor iPhone uit

Met een paar weken mogen we een grote update van iOS verwachten. We zullen dan iOS 12 gaan zien met een tal van nieuwe functies en verbeteringen. Voor de release van deze grote update heeft Apple er nog voor gekozen een kleine update uit te brengen. Het leuke van deze kleine update (iOS 11.4) is dat iMessage nu kan worden meegenomen in de iCloud backup.

Apple brengt iOS 11.3 update uit

iOS 11.3 is niet zomaar een update om bugs op te lossen, maar er is daadwerkelijk ook nieuwe functionaliteit. Als je op je iPhone naar Instellingen > Algemeen > Software update gaat kun je de update installeren. instellingen gaat en vervolgens naar algemeen en daarna De belangrijkste nieuwe functies staan hieronder opgesomd. Batterijconditie functie
Onder Instellingen > Batterij op je iPhone kun je nu de capaciteit van je batterij zien en eventueel instellen hoe je iPhone moet omgaan met de batterij om te besparen of beter te performen.

Refurbished iPhone grades en condities

Inmiddels is Nederland vrij bekend met de term refurbished. Simpelweg een tweedehands product of restvoorraad, wat visueel en technisch gecontroleerd wordt, zo nodig gerepareerd, schoongemaakt en opnieuw verpakt klaar voor hergebruik. Alle refurbished producten zijn technisch in volwaardige staat, ongeacht in welke uiterlijke staat het product verkeerd. Er is wel onderscheid te maken in de verschillende uiterlijke condities. Deze condities delen wij als volgt op.

3 jaar garantie

Vanaf vandaag koop je een refurbished smartphone, tablet of laptop standaard met 3 jaar garantie op Refurbished.nl.

Wij vinden het belangrijk dat je geen verschil ervaart in gebruik ten opzichte nieuwe producten. Garantie is een belangrijk onderdeel. Wij zorgen voor super kwaliteit refurbished producten binnen onze Certified R3BORN norm.

Mission R3BORN

Onze oprichters hadden het gevoel dat het tijd was voor verandering. Hoe gaan we om met het milieu? Hoe zorgen we voor een samenleving waar iedereen met een gerust hart in kan leven en hoe houden we planeet aarde gezond? Al snel kom je erachter dat een circulaire samenleving de oplossing is. Een samenleving waarbij we resources (hulpbronnen) voor zo ver als mogelijk inzichtelijk krijgen. Met deze resources maken we creaties, deze gebruiken we voor onze dagelijkse behoeftes om ze hierna te recyclen. Als we op een nieuwe manier moeten gaan leven om de planeet waar we op leven gezond te houden kun je spreken van een wedergeboorte.