Nieuws

Refurbished Samsung

Naast refurbished Apple, zoals refurbished iPhones, iPads en refurbished MacBooks worden ook refurbished Android zoals de refurbished Samsung Galaxy smartphones populair. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken en het is refurbished verkrijgbaar of het komt er aan. Dat is natuurlijk zowel voor je portemonnee als voor het milieu een prachtige ontwikkeling. Mogelijk heb je al eerder gehoord van een refurbished iPhone en andere refurbished Apple devices. Inmiddels breidt de refurbished markt telkens verder uit en zullen er telkens meer merken hergebruikt worden. Met deze ontwikkeling is onze groene hart blij. Al sinds 2015 zet Refurbished.nl zich in om mensen te laten hergebruiken.

Keurmerk Refurbished door Techniek Nederland

Keurmerk Refurbished is gelanceerd door Techniek Nederland. Dit keurmerk zou Nederland moeten stimuleren dichter bij de duurzame doelen van 2030 te laten komen en de refurbished markt hiermee ook te reguleren. Hierdoor worden kwaliteit en zekerheid voor de consument een constante factor. Een goede stap richting een professionele refurbished markt en komt een duurzame samenleving telkens dichterbij.

Ook met een niet originele accu welkom bij Apple!

Apple staat bekend om zijn strenge beleid omtrent originele onderdelen en de garantie welke zou vervallen indien er niet originele onderdelen worden gevonden in de iPhone of iPad. Gelukkig lijkt het erop dat Apple deze strenge regels nu iets laat varen. In een document wat in handen is gekomen van MacRumors staat dat Apple Stores en reparatie centra nu ook iPhones en iPads in behandeling mogen nemen waar geconstateerd wordt dat er een niet originele accu in het toestel zit.

Refurbished Macbook Pro met Touch Bar nu te bestellen

Wij doen doorlopend ons best om nieuwe producten toe te voegen aan ons assortiment.  Zo ook nu weer. Nu te bestellen bij Refurbished.nl: De Macbook Pro Touch Bar in zowel 13inch als 15inch. Deze MacBooks van Apple hebben buiten de Touch Bar om nog veel meer interessante functies: Maakt volledig gebruik van USB-C Nieuw Butterfly keyboard van Apple.

Refurbished Macbook met eigen logo

Wij als refurbished expert zijn natuurlijk compleet overtuigd van refurbished producten, wij zien alle voordelen in en gebruiken ze natuurlijk ook volop. Bij Refurbished.nl werkt iedereen dan ook met een refurbished MacBook Pro. Om onze MacBooks nog meer eigen te maken hebben we ons nieuwe logo laten verwerken in de behuizing.

Geruchten rond iOS 13

Rond juni 2019 kunnen we met zekerheid zeggen wat de nieuwe functies in iOS 13 gaan worden. Maar de geruchten molen draait alweer op volle rondom de nieuwe functies en aanpassingen in het iOS besturingsysteem van Apple.

Refurbished iPhones afgeprijsd

Sinds deze maand zijn alle refurbished iPhones flink afgeprijsd. De goedkoopste refurbished iPhone is de refurbished iPhone 5C en is al verkrijgbaar vanaf € 114. De kleurrijke iPhone 5C is verkrijgbaar in diverse kleuren, groen, roze, wit, geel en blauw. De iPhone 5C, samen met de refurbished iPhone 5S en iPhone SE, zijn de kleinste refurbished iPhones met een 4 inch retina scherm.

Apple Pay in Duitsland

Apple Pay is officiel in Duitsland gelanceerd. We hebben al eerder gemeld dat Apple Pay naar België zou komen. Naast België en Kazachstan is dus ook in Duitsland Apple Pay live. We hopen nog steeds dat dit ook op korte termijn voor het grote publiek in Nederland beschikbaar komt. Een klein aantal mensen kan het al wel in Nederland gebruiken door middel van een tijdelijke mogelijkheid binnen BUNQ.

Update van iOS en macOS!

Op dit moment is er een kleine update van iOS en macOS te downloaden. Het gaat hierbij om macOS Mojave 10.14.2 en iOS 12.1.1. Deze update maakt je iPhone, iPad of MacBook weer een stukje beter dan het al was.

Komt Apple Pay ook naar Nederland?

De Apple Pay geruchten molen draait weer volop. Apple Pay is de betaalmethode van Apple waarmee je met Touch ID of Face ID eenvoudig en snel kan betalen. Zowel de iPhone als de Apple Watch zijn hier op voorbereid en kunnen voor veel gemak zorgen. Immers je hoeft niet meer je portemonnee bij je te hebben om toch een betaling te kunnen doen. Iedereen heeft altijd wel zijn of haar iPhone bij zich dus dit is op zich een logische stap.

Naar het schijnt is er een mailing uit gegaan naar de Aldi supermarkten in België. In de mailing wordt gesproken over Apple Pay en dat dit binnenkort bruikbaar is in de Aldi supermarkten in België. Dit brengt natuurlijk hoop voor Nederland en het officieel lanceren van Apple Pay. Daarnaast was eerder dit jaar al een signaal van 1 van de grote banken in Frankrijk. Het was de doelstelling van BNP Paribas om voor het einde van dit jaar Apple Pay live te hebben.

Getoond 1–10 van 25123