Nieuws

De Ziggo Go-App beschikbaar op de Apple TV

De Ziggo Go-app is de app voor Ziggo abonnees om online TV te kunnen kijken. Via de Apple TV, een kastje wat van een normale TV een smart TV kan maken, kun je vanaf vandaag de App gebruiken. Ziggo meldt dat het online krijgen van deze App in alle appstores (Google Play store, Apple AppStore en in de Amazon appstore) enige tijd kan duren, dus het daadwerkelijk live krijgen van deze app tot einde vandaag zou kunnen duren. Toekomstperspectief Misschien vraag je je af wat dit voor toegevoegde waarde heeft. In eerste instantie is het handig, omdat je op deze manier niet nog een extra kastje nodig hebt om op een andere TV Ziggo te kijken.

iOS 14: release datum en belangrijkste veranderingen

Waarschijnlijk is het niet aan je ontgaan, of juist wel, Apple WWDC 2020 was eergisteravond live te volgen. Dit keer zonder publiek, maar met de meest creatieve shots op de filmset. iOS 14 gaat ons een hoop brengen: een compleet nieuwe interface, nog meer gebruiksgemak en de beste cinema ervaring worden bij deze update doorgevoerd. Je zult je vast afvragen: wanneer is iOS 14 beschikbaar? Wat zijn de belangrijkste veranderingen? Moet jij je iPhone gaan updaten straks? Hierover lees je meer in dit artikel! De belangrijkste veranderingen van iOS 14 Home scherm Om te beginnen zijn de tijden van 7 schermen vol apps voorbij, want Apple heeft de App Library geïntroduceerd. App library is een overzicht waar je al je apps geordend kunt weergeven en waar je met 1, of 2, vegen naar links bij komt.

Donkere modus van iPhone snel in- en uitschakelen

Apple was er niet als een van de eerst bij met de nu wel bekende Dark Mode (donkere modus). Echter will Apple in Cupertino alleen iets lanceren wanneer het helemaal goed werkt. Een van de dingen waar wij tegen aanliepen was dat het best wel lastig bleek om van de Donkere Modus naar de Lichte Modus te gaan. Voor diegene die niet precies wat de Dark Mode is. Dark Mode zorgt ervoor dat het gehele menu van je iPhone of iPad niet meer wit als basiskleur heeft maar zwart.

Een Slimme Toekomst met de komst 5G

Robotstofzuigers, slimme koelkasten en zelfrijdende auto’s… binnenkort hoeven we niets meer te doen!  Hmm… zo zit het niet precies. Je zou in iedergeval kunnen stellen dat we nog productiever worden, omdat we administratieve handelingen delegeren naar computers en zo meer tijd overhouden voor dat wat computers (nog) niet kunnen… Nadenken. Toch is het allemaal nog niet echt deel uit gaan maken van onze samenleving. Het lijkt haast wel dat alleen de Wizz kids onder ons deze snufjes hebben niet de grote massa. Er ontbreekt iets.

Top 5 apps die het thuiswerken makkelijker maken!


Thuiswerken is het nieuwe werken. Ruim de helft van de Nederlanders wilt na deze crisis blijven thuiswerken. Dit scheelt reistijd, reiskosten en je kunt een oogje in het zeil houden op de kleine. Toch zijn de communicatie mogelijkheden niet optimaal. Even bellen of appen naar je collega; dit werkt in theorie maar een serieus gesprek op Whatsapp voeren is bijzonder lastig.

Duurzaamheid en refurbished: dit is er mogelijk

Veel mensen proberen een duurzamer leven te leiden. Zo zie je steeds vaker elektrische auto’s op de weg en zonnepanelen op daken. Ook recyclen mensen steeds vaker hun afval en zie je dat plastic verpakkingen vervangen worden door andere, duurzamere materialen. Met de introductie van refurbished producten, kun je ook duurzamer omgaan met je elektronica.

Een kritische kijk op refurbished

Het kiezen van een refurbished product over een nieuw product, levert een goede bijdrage aan het milieu. Maar wel alleen als daardoor ook echt minder nieuwe smartphones worden geproduceerd. Als dat niet gebeurt, zorgen refurbished telefoons er alleen maar voor dat mensen één of twee jaar later alsnog een nieuwe telefoon kopen. Refurbished zou dan niet zo zeer het probleem oplossen, maar slechts vertragen. Dit is misschien een negatieve insteek, maar wel terechte kritiek.

Houd een voorjaarsschoonmaak op je Refurbished iPhone

Het is weer voorjaar en dat betekend maar één ding: de grote voorjaarsschoonmaak staat weer voor de deur. Waarbij vele direct denken aan het schoonmaken van het huis of de auto is het misschien ook handig om je telefoon op te schonen. Op deze manier heb je meer geheugen beschikbaar en kan je langer met je iPhone of iPad doen. In dit artikel zetten wij van Refurbished.nl de beste methodes en apps voor je op een rijtje.

5 Feiten die je moet weten over refurbished

Er is veel onduidelijkheid met betrekking tot refurbished elektronica. Dit maakt het moeilijk om de juiste keuze te maken. Met deze factsheet weet jij voortaan de zin van de onzin te scheiden. Ga naar Refurbished.nl Er is dus geen reden om te twijfelen, op Refurbished.

Apple kondigt nieuwe producten aan: dit moet je weten

Apple kondigde gisteren stilletjes nieuwe producten aan waaronder de iPad Pro 2020 en een vernieuwde MacBook Air. In dit artikel brengen wij van Refurbished.nl je op de hoogte.   MacBook Air (2020) Aan het einde van 2018 kondigde Apple de 'nieuwe' MacBook Air aan. De MacBook Air kreeg een nieuw design wat erg veel weg heeft van de MacBook Pro modellen en werd uitgerust met een Retina scherm.
Getoond 1–10 van 52123456