Refurbished Galaxy A6

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de Galaxy A6?

Online een refurbished Galaxy A6 kopen

Ben je op zoek naar een budget smartphone met dunne schermranden dan is de Galaxy A6 perfect voor jou! Kies je voor een refurbished Galaxy A6 dan ben je goedkoper uit dan als je de smartphone nieuw in de winkel koopt. De refurbished Galaxy A6 heeft een 5,6 inch AMOLED beeldscherm en kleine schermranden maakt de toestel mooi smal. Met de 16 megapixel camera kun je mooie foto’s schieten en delen met je geliefden. Maak gebruik van de gezichtsherkenning om je refurbished Galaxy A6 te ontgrendelen. Op deze manier heb je altijd al je foto’s en documenten veilig opgeslagen op je smartphone. De refurbished Galaxy A6 heeft ook ruimte voor een MicroSD kaart voor extra opslagruimte. Bij refurbished.nl profiteer je altijd van gratis verzending.

Voordelen refurbished Galaxy A6

+ 5,6 inch AMOLED beeldscherm
+ Extra ruimte voor een MicroSD kaart
+ Gezichtsherkenning om je smartphone te ontgrendelen
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy A6 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy A6

✓Een refurbished Galaxy A6 is zo goed als nieuw
✓In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy A6 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy A6 bij refurbished.nl

Bij refurbished.nl ben je niet alleen goedkoper uit maar help je het milieu ook een handje mee. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij. Deze stoffen zijn niet goed voor mens, dier en milieu. Door voor een refurbished smartphone te kiezen zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2 uitstoot. Kies voor een refurbished Galaxy A6 en profiteer van gratis verzending. refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronische apparaten en diverse smartphones zoals,, Nokia, Huawei en Dell. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.