Refurbished Galaxy Z Fold3

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB Groen
€ 699,00 € 1.590,00
Morgen verzonden
Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB Zwart
€ 2.041,82
Morgen verzonden
1–2 (2)1

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Galaxy Z Fold3 kopen

Ben je op zoek naar een unieke smartphone met een groot beeldscherm? Dan is de refurbished Galaxy Z Fold3 jouw ideale smartphone. De refurbished Galaxy Z Fold3 heeft een 7,6 inch beeldscherm bij het uitklappen. Een groot beeldscherm in combinatie met een krachtige Snapdragon 888 processor, maakt de refurbished Galaxy Z Fold3 een ideale smartphone om te kunnen multitasken. Daarnaast is de refurbished Galaxy Z Fold3 waterbestendig en IPX8-gecertificeerd. Met de 4.400 mAh batterij gaat de smartphone bij gemiddeld gebruik de gehele dag mee. De refurbished Galaxy Z Fold3 is een ideale smartphone voor de gebruiker die graag wilt multitasken en gebruik wilt maken van zware apps. Koop je refurbished Galaxy Z Fold3 bij refurbished.nl en geniet van alle voordelen!

Voordelen refurbished Galaxy Z Fold3

+ Een ideale Samsung Smartphone om te kunnen multitasken, dankzij de krachtige Snapdragon 888 processor
+ Waterbestendig en IPX8-gecertificeerd
+ Een groot beeldscherm, namelijk 7,6 inch bij het uitklappen
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy Z Fold3 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy Z Fold3

✓Een refurbished Galaxy Z Fold3 is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Galaxy Z Fold3 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓Een refurbished Z Fold3 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie!

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy Z Fold3 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy Z Fold3 bij refurbished.nl

De refurbished Galaxy Z Fold3 is veel goedkoper dan een nieuwe smartphone in de winkel. Daarnaast is het beter voor het milieu en zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij. Kies je voor een refurbished Galaxy Z Fold3, dan help je het milieu een handje mee. refurbished.nl heeft een groot assortiment in diverse merken, zoals Samsung en Dell. Bekijk ons assortiment op refurbished.nl. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Twijfel je nog?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 20:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.