Refurbished Galaxy M12

Samsung Galaxy M12 64GB Blauw
€ 189,00 € 259,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Galaxy M12 kopen

De Galaxy M12 is een smartphone van Samsung. Ben je op zoek naar een Galaxy M12 en wil jij een voordelige Galaxy M12 aanschaffen. Dan is een refurbished Galaxy M12 perfect voor jou. Bij refurbished.nl kan jij profiteren van de beste prijzen en premium kwaliteit. De refurbished Galaxy M12 heeft een batterijcapaciteit van 5.000 mAh waardoor je de gehele dag je smartphone kan gebruiken zonder het op te laden. De Galaxy M12 laadt ook snel op met de snel oplader en beschikt over belangrijke functies zoals, een NFC chip. Hiermee kan je contactloos met je telefoon betalen in de winkel. Met de vier camera’s op de achterzijde kan je prima foto’s maken. Zo kan je met de groothoeklens en macro camera, zowel landschappen van ver als close-up foto’s maken. De Galaxy M12 draait op de welbekende Android besturingssysteem. Hier kan je de populairste apps vinden op de Google Play Store. Ga voor een refurbished Galaxy M12 en geniet van alle voordelen die je krijgt bij refurbished.nl.

Voordelen refurbished Galaxy M12

+ Krachtige batterij die lang mee gaat
+ Betaal contactloos met de NFC chip
+ Draait op de welbekende Android besturingssysteem
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy M12 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy M12

✓ Een refurbished Galaxy M12 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Galaxy M12 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Galaxy M12 is een duurzame keuze
✓3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy M12 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy M12 bij refurbished.nl

Ga je voor een Galaxy M12 en ben je op zoek naar een goede deal? Dan is de refurbished Galaxy M12 ideaal voor jou. Bij refurbished.nl kan jij profiteren van een voordelige Galaxy M12 die ook eens van premium kwaliteit is. Bij refurbished.nl worden producten door professionals gecontroleerd op meer dan 50 punten. Daarnaast krijg je 3 jaar garantie. Op deze manier ben je verzekerd van een goed product dat ook nog eens jarenlang mee gaat. Kies uit ons groot assortiment en maak zelf een keuze in welke conditie je jouw refurbished Galaxy M12 wilt. Naast refurbished Galaxy M12 heeft refurbished.nl een groot assortiment in tablets en laptops. Bekijk ons brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.