Refurbished Galaxy A31

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Online een refurbished Galaxy A31 kopen

Ben je op zoek naar een Galaxy A31 voor een goede deal. Dan is een refurbished Galaxy A31 ideaal voor jou. Bij refurbished.nl geef je de Galaxy A31 een tweede leven. Dit betekent dat jij geld kan besparen. Kies je voor een refurbished Galaxy A31 dan heb je een 6,4 inch AMOLED scherm waarbij je gerust al je Youtube video’s kan bekijken. Door de 5000 mAh accucapaciteit gaat jouw accu lang mee en kan je de hele dag doorbrengen. Bij refurbished.nl is jouw refurbished Galaxy A31 niet alleen goedkoper dan nieuw in de winkel. Maar ook nog eens beter voor het milieu. Daarnaast kies je zelf voor welke conditie jij jouw refurbished Galaxy A31 wilt. Wil je gaan voor een smartphone die zo ‘Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een refurbished Galaxy A31!

Voordelen refurbished Galaxy A31

+ Een 5000 mAh batterij om de dag mee door te komen
+ Een 6,4 inch AMOLED scherm ideaal voor het bekijken van Youtube video’s
+ Beter voor het milieu dan een nieuwe Galaxy A31 in de winkel
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy A31 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy A31

✓ Een refurbished Galaxy A31 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Galaxy A31 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Galaxy A31 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Samsung Galaxy A31 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy A31 bij refurbished.nl

Wil je een Galaxy A31 aanschaffen en ben je op zoek naar een smartphone met een lange batterijduur. Dan is de refurbished Samsung Galaxy A31 perfect voor jou. Een Galaxy A31 is niet alleen beter voor je portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. Door het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er chemische stoffen vrij die schadelijk zijn voor mens, dier en natuur. Door apparaten een tweede leven te geven zorg je voor minder CO2 uitstoot. Zo help je samen met andere refurbished kopers het milieu een handje mee. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op jouw aankoop en profiteer je altijd van gratis verzending. De apparaten bij refurbished.nl worden altijd gecontroleerd op meer dan 50 punten door professionals. Zo ben je altijd verzekerd van een goed product. refurbished.nl heeft een groot assortiment in diverse elektronische apparaten, zoals smartphones, laptops en tablets. Bekijk ons brede assortiment op refurbished.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar [email protected]