Wat is Refurbished?

Refurbished betekent in het Engels 'Gereviseerd'. In de IT- en computerwereld een bekende term die al langer wordt gebruikt voor producten die ná gebruik worden gecontroleerd, zo nodig gerepareerd en opnieuw worden aangeboden voor hergebruik. Tegenwoordig gebruikt men véél meer electronica zoals smartphones, tablets en laptops. Ook zijn er naast normale fysieke winkels tegenwoordig ook online winkels. Beide hebben te kampen met meer retouren en restvoorraden ten opzichte van vroeger. Hierdoor zijn er telkens meer bedrijven die zich specialiseren in reversed logistics, simpel gezegd het terughalen van goederen die niet meer (als nieuw) verkocht kunnen worden.

 

Onze taak is jouw tevredenheid bij een Refurbished Apple aankoop.

Op refurbished.nl vergelijk je alle grootste Refurbished Apple aanbieders om zo de beste keuze te maken. Zo hoef je niet meer verschillende sites af te gaan voor de beste aankoop, dat hebben wij al voor je gedaan. Wij controleren of de leveranciers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij refurbished.nl betaal je tot wel 70% minder voor jouw Refurbished Apple apparaat en dat voor dezelfde kwaliteit!

Een telefoon dat past bij elke portemonnee

Er bestaat een Refurbished iPhone bij elke behoefte. Wil jij gebruik maken van de nieuwste technologieën zoals Face ID en dubbele camera’s dan kun je gaan voor een iPhone X of hoger. Wil jij toch meer besparen op je Apple product dan kun je alledaagse zaken zoals sociale media bijwerken ook heel goed doen op een iPhone 8 variant of lager.

Creativiteit vastleggen met één handomdraai

Een perfect verlengstuk van je iPhone. Net wat groter om je uitleg op je iPad uit te schetsen, maar makkelijk binnen handbereik zoals je telefoon. Even een moment voor jezelf? Pak je favoriete boek erbij met de Boek app. E-reader, scanner, camera en wereldkaart op 1 apparaat. Dat is een Refurbished iPad.

Tijdens de corona crisis is gebleken hoe belangrijk het is om overal aan het werk te kunnen. De kwaliteit van het Apple systeem zorgt ervoor dat je een hele werkdag buiten kantoor kan doorbrengen. Thuis of op kantoor verder werken aan dat ene project is ook goed mogelijk met een MacBook wanneer je deze verbindt op een monitor. Geen grote computerkasten meer. Flexibel, maar toch productief!

Waar komen deze refurbished producten vandaan?

Wereldwijd zijn er jaarlijks vele miljoenen verschillende smartphones, tablets en laptops, zoals iPhones, iPads en MacBooks, welke worden gefabriceerd en gekocht door verschillende gebruikers zoals consumenten en bedrijven. Wij en onze partners zijn gespecialiseerd in het opkopen en/of 'refurbishen' (reviseren) van deze tweedehands goederen, restvoorraden, retourgoederen en zakelijk afschreven goederen van bedrijven en consumenten. Deze producten worden vervolgens door ons en/of onze partners gecontroleerd op defecten, uiterlijk en kwaliteit, binnen de hoge kwaliteitsnorm die wij hieraan stellen.