Refurbished Microsoft Surface

Microsoft Surface Pro 7 | 12.3 inch | 10e generatie i5 | 128nvme SSD | 8GB RAM | Virtueel toetsenbord | Exclusief pen
€ 749,00 € 989,00
Morgen verzonden
Microsoft Surface Pro 3 | 12-inch | 8e generatie x7 | 64GB SSD | 4GB RAM | Virtueel toetsenbord | Exclusief pen
€ 134,00 € 480,00
Morgen verzonden
1–2 (2)1

Waarom Refurbished.nl?

Microsoft surface kopen?

Bent u opzoek naar een tablet die ideaal is om op te schrijven en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding heeft? Wij van refurbished.nl helpen u graag in uw zoektocht en denken dat u deze Microsoft surface tablets naar uw wens zullen zijn. Binnen deze categorie hebben wij ook Samsung tablets die bekend staan om hun geweldige accuduur en dat ze ideaal zijn voor school of op het kantoor.

De voordelen van een refurbished Samsung tablet

Het grootste voordeel van een refurbished tablet is dat wij van refurbished.nl je maar liefst 3 jaar garantie bieden op alle aankopen die gedaan worden. Via Microsoft word enkel 1 jaar garantie geboden en andere refurbished aanbieders geven je maar 2 jaar garantie. Wij bieden u 3 jaar garantie omdat wij geloven in de kracht en kwaliteit van onze refurbished producten. Deze kracht en belofte kunnen wij waarmaken door de grondige controle die door onze leveranciers uitgevoerd wordt. Zo worden alle producten uitvoerig gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt en moeten ze voldoen aan een strenge controle waarbij het product op meer dan 50 punten gecontroleerd wordt.
Tijdens de controle worden de verschillende onderdelen uitvoerig gecontroleerd. Zo wordt er gekeken naar de accu, camera, microfoon en nog veel meer. Als 1 van deze onderdelen niet naar behoren werkt dan wordt deze gerepareerd en in sommige gevallen wordt deze ook compleet vervangen door een nieuw onderdeel. Nadat het apparaat de controle heeft doorstaan wordt deze uitvoerig schoongemaakt en kan deze verkocht worden als een refurbished tablet.
Samenvattend zijn dat de volgende voordelen:

Voordelen refurbished Microsoft Surface

+ Keuze tussen Surface Pro 4 & Surface Pro 5
+ Krachtige Microsoft tablets
+ Perfect voor privé, academisch of zakelijk gebruik
+ Goedkoper dan een nieuwe microsoft surface in de winkel
+ De beste prijs -en kwaliteitsverhouding

Kwaliteit van een refurbished Microsoft Surface

✓ Een Microsoft Surface is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Surface is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een Microsoft surface is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een refurbished Microsoft Surface is duurzaam

Een refurbished surface is een tablet die vaak al een vorige eigenaar heeft, maar het is ook goed mogelijk dat deze tablet afkomstig is uit het bedrijfsleven. Binnen bedrijven is het heel normaal om de tablets maar een paar jaar te gebruiken en daarna weer te vervangen met nieuwere modellen ondanks dat deze nog in uitstekende staat zijn. Omdat deze tablets nog in een uitstekende conditie verkeren worden deze opgekocht door verschillende refurbished leveranciers. Bij deze leveranciers wordt de controle uitgevoerd en wordt er op deze manier een tweede leven gegeven aan deze tablet. Door te kiezen voor een refurbished microsoft surface zorg jij ervoor dat bepaalde schaarse grondstoffen niet gebruikt worden, waardoor er minder CO2 uitgestoten wordt en je dus ook een steentje bijdraagt aan een duurzame samenleving en een beter milieu.

Koop je nieuwe Microsoft Surface bij refurbished.nl

Overweeg je om een Microsoft Surface te kopen, maar vind je een nieuwe Microsoft tablet te duur? Dan adviseren wij je om even rustig rond te kijken op onze website. In onze webshop heb je de keuze uit een ruim assortiment van tablets, telefoons, smartwatches en meer! Bestellen doe je eenvoudig en met Klarna kun je ook achteraf betalen. Bij iedere bestelling bent u als klant ook verzekerd van gratis verzending, gratis retournering en kunt u ook gebruik maken van onze 30 dagen niet goed geld terug garantie. Zo bent u als klant verzekerd van kwaliteit. U bent ook van harte welkom om de rest van ons assortiment te bekijken. Naast Microsoft Surface tablets bieden wij ook Samsung tablets en iPads aan. Ook andere Apple producten zoals iPhones, Apple Watches en Macbook zijn te vinden in onze webshop. Als u vragen heeft dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze klantenservice is u graag van dienst!