Refurbished iPad mini 4

Waarom Refurbished.nl?

Refurbished iPad Mini 4, alles mini behalve zijn prestaties

De refurbished iPad Mini 4 is de kleinere versie van de iPad 4 en is door zijn stijlvolle design en compact formaat zeer geschikt om te multitasken. Al die mogelijkheden passen makkelijk in je hand. Door het formaat is hij dunner en lichter dan de iPad 4, maar blijft hij toch krachtig genoeg om de nieuwste apps te ondersteunen. Door de zeer lichte en dunne bouw is deze iPad Mini 4 zeer makkelijk zijn gebruik. Als finishing touch is er veel aandacht besteed aan een slank en handzaam ontwerp.

Over de refurbished iPad mini 4

De refurbished iPad Mini 4 beschikt over een 7,9-inch scherm en is uitgerust met de krachtige A8 processor van Apple. Naast deze krachtige processor beschikt hij ook over 128GB aan opslaggeheugen en 2GB aan werkgeheugen. Hiermee is deze iPad uiterst om te multitasken, jezelf te vermaken in het openbaar vervoer, of als je notities wilt maken tijdens een vergadering.

De Refurbished iPad Mini 4 kent uiteraard nog veel meer voordelen. Zo gaat de batterij tot wel 10 uur mee en is de Refurbished iPad Mini 4 voorzien van een Touch ID. Hiermee kun je de tablet ontgrendelen met je vinger of een app aanschaffen in de appstore zonder je wachtwoord te hoeven gebruiken.

Compact met 4G-ondersteuning

De iPad Mini 4 komt standaard met de mogelijkheid om verbinding te maken met een Wifi netwerk, maar het is ook mogelijk om een variant te kopen die 4G ondersteunt. Daarmee hoef je enkel een simkaart in je iPad te stoppen waardoor je vervolgens overal gebruik kunt maken van het internet. Door het compacte design is de iPad Mini 4 de ideale tablet voor thuis en voor op reis.

Je moet natuurlijk wel genoeg opslag hebben om al jouw bestanden en project op te kunnen slaan. De iPad Mini 4 komt met de mogelijkheid tot 16GB, 32GB , 64GB en 128GB aan opslag. Zo is er voor ieder wat wils. Als je enkel e-mails leest of veel op het internet zit dan heb je genoeg aan 16- tot 32GB. Maar ga je deze refurbished iPad Mini 4 intensief gaat gebruiken dan adviseren wij om voor de 64- tot 128GB te kiezen.

Wat is refurbished?

Refurbished is een toestel dat al eerder gebruikt is maar voor verkoop eerst door specialisten zorgvuldig opgeknapt en opgepoetst wordt. Deze toestellen worden gereviseerd (refurbished). Dit betekent dat waar nodig in het toestel onderdelen die niet (naar behoren) functioneren voorzien worden van nieuwe onderdelen. Dit doen we om te verzekeren dat de toestellen zo goed als nieuw functioneren. Lees de uitgebreide uitleg op de pagina Wat is refurbished?

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.