Refurbished Fujitsu

Waarom Refurbished.nl?

Fujitsu Laptop kopen?

Bent u opzoek naar een laptop die staat voor veiligheid, uitstekende connectiviteit en die overal mee naar toeneemt? Dan bent u bij refurbished.nl aan het juiste adres! Naast een groot assortiment van HP, Dell en Lenovo hebben wij ook geweldige Fujitsu laptops in ons assortiment. Fujitsu heeft al 30 jaar ervaring op het gebied van zakelijke laptops. Met een laptop van Fujitsu bent u verzekerd van flexibiliteit en een hoge kwaliteit.

De voordelen van een refurbished Fujitsu laptop

Bij de aanschaf van een refurbished Fujitsu laptop geniet je van geweldige japanse kwaliteit in combinatie met de innoverende technologie van de Duitsland. Al onze refurbished laptops worden voor verkoop ook gecontroleerd door experts waarbij ze gecontroleerd worden op meer dan 50 punten en ook grondig worden schoongemaakt. Als bij deze controle defecte onderdelen aangetroffen worden dan worden deze gerepareerd of soms zelfs compleet vervangen. Door een oude, maar technisch kwalitatieve laptop een tweede leven te geven ben je niet alleen goed bezig voor je portemonnee maar ook voor het milieu.Samenvattend zijn dat de volgende voordelen:

Voordelen refurbished Fujitsu laptop

+ Keuze tussen 13-inch, 14-inch en 15,6-inch beeldschermen
+ Een krachtige Fujitsu laptop
+ Perfect voor zakelijk gebruik
+ Goedkoper dan een nieuwe Fujitsu laptop in de winkel
+ De beste prijs -en kwaliteitsverhouding

Kwaliteit van een refurbished Fujitsu laptop

✓ Een Fujitsu laptop is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Fujitsu is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een Fujitsu laptop is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een refurbished Fujitsu laptop is duurzaam

Een refurbished laptop is een laptop die al een vorige eigenaar heeft gehad of afkomstig is uit het bedrijfsleven. Daar is de doorloop van laptops groot en worden ze vaak slechts een aantal jaar gebruikt voordat ze de deur uit worden gedaan. Deze laptops zijn nog in uitstekende staat en worden vervolgens opgekocht door verschillende leveranciers. Door de laptops te voorzien van een grondig controle benutten wij de lange levensduur van laptops zoals deze Fujitsu laptops. Door deze laptops te voorzien van een tweede leven draag je ook nog eens bij aan het behoud van ons milieu. Als je dus kiest voor een Refurbished Fujitsu laptop ben je duurzaam bezig.

Koop je nieuwe Fujitsu laptop bij refurbished.nl

Overweeg je om een Fujitsu laptop te kopen, maar vind je een nieuwe laptop te duur? Kijk dan eens rond op onze website, refurbished.nl. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop en wij bieden gratis verzending, gratis retour en ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Zo bent u als klant verzekerd en van kwaliteit. U bent ook welkom om onze webshop verder te bekijken. Naast Fujitsu laptops hebben wij ook laptops van het merk HP en Lenovo. Daarnaast hebben wij ook vele Macbooks in voorraad en bieden wij ook andere Apple producten aan als iPhones en iPads. Als u vragen heeft of als er iets onduidelijk is dan kunt u gerust contact met ons opnemen!