Refurbished Galaxy A72 (4G)

Samsung Galaxy A72 4G 128GB Zwart
€ 385,00 € 479,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Samsung Galaxy A72 (4G) kopen

De Samsung A72 is een prachtig toestel dat voorzien is van bovengemiddelde prestatie en technologieën. De A72 is voorzien van een 6,7 inch full HD scherm waarbij je in prachtig kwaliteit videos kunt kijken, maar door het grote formaat kun je deze smartphone moeilijk met 1 hand bedienen. Opvallend bij de A72 is de telelens waardoor je tot 3x kunt inzoomen zonder kwaliteit te verliezen op je foto.

Voordelen Samsung Galaxy A72 (4G)

+ 6,7 inch full hd beeldscherm
+ Geweldige prestaties door de nieuwe processor
+ Voorzien van 4 uitstekende camera’s
+ Telelens zorgt voor 3x inzoomen
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy A72 (4G) in de winkel

Kwaliteit van een Samsung Galaxy A72 (4G)

✓ De Samsung Galaxy A72 (4G) is zo goed als nieuw
✓ De Samsung Galaxy A72 (4G) is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ De Samsung Galaxy A72 (4G) is een duurzame keuze
✓ In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een Samsung Galaxy A72 (4G) zo goed als nieuw

Met de Samsung A72 (4G) heb je de ideale telefoon voor wie net iets meer gedaan gemiddeld wilt. Met de vier multifunctionele camera’s maak je prachtige foto’s en met de Bright Night functie haal je nog meer uit je nachtleven. De A72 geeft je een soepel gevoel maar met het Super Fluid 90Hz display. Dus kies je voor een Samsung Galaxy A72 (4G), haal hem dan refurbished. Dan geniet je van alle bovenstaande voordelen en heb je hem voor een aantrekkelijke prijs. Onze missie is om ervoor te zorgen dat nieuwe gebruikers het verschil tussen een refurbished Samsung en een nieuwe niet kunnen herkennen. Wij zijn ook trots om te melden dat wij dagelijks deze missie behalen.

Handig om te weten over de Samsung Galaxy A72 (4G)

De Samsung Galaxy A72 (4G) behoort tot de nieuwste model uit de A series van Samsung. Waarbij de S series het vlaggenschip is van Samsung heb je met de A series heb je de instapmodellen en middenklassers van Samsung in je bezit. Hoe hoger het nummer achter de A hoe beter het toestel, zo weet je dat de A72 een uitstekend toestel is voor een aantrekkelijke prijs.

Naast de Samsung Galaxy A72 (4G) hebben wij ook de A32 (5G) en A41 in onze webwinkel beschikbaar. Geïnteresseerd in onze andere producten? Bekijk ons ruime assortiment op refurbished.nl en sla je slag. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.