Refurbished Galaxy A70

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de Galaxy A70?

Online een refurbished Samsung Galaxy A70 kopen

De Samsung A70 geeft je met een grote van 6,7-inch een scherm waarmee je nog meer kunt genieten van de dingen waar jij van houdt. Het FHD AMOLED scherm brengt met de Infinity-U display alles tot leven. Dus of je nu je favoriete film aan het kijken bent of andere video's aan het bekijken bent, deze kijkervaring zorgt ervoor dat de werelden op jouw scherm tot leven komen.

Voordelen Samsung Galaxy A70

+ 6,7 inch full hd beeldscherm
+ Geweldige prestaties door de nieuwe processor
+ Voorzien van 3 uitstekende camera’s
+ 123 graden Ultra wide camera
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy A70 in de winkel

Kwaliteit van een Samsung Galaxy A70

✓ De Samsung Galaxy A70 is zo goed als nieuw
✓ De Samsung Galaxy A70 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ De Samsung Galaxy A70 is een duurzame keuze
✓ In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een Samsung Galaxy A70 zo goed als nieuw

Met de Samsung A70 heb je een sterke telefoon in handen en hij is ideaal voor iedereen die net ietsjes meer wilt uit zijn telefoon. Met de drie multifunctionele camera’s maak je prachtige foto’s die nog beter tot hun recht komen door de Scene Optimizer. Deze herkent het beeld en verbeterd je foto’s met behulp van kunstmatige intelligentie. De One UI functionaliteit helpt om je te concentreren op wat jij belangrijk vindt aan je telefoon. Zo werken Hardware en software samen en zorgt het ervoor dat dit jouw telefoon wordt.

Handig om te weten over de Galaxy A70

De Samsung Galaxy A70 behoort tot de nieuwste model uit de A series van Samsung. Waarbij de S series het vlaggenschip is van Samsung heb je met de A series heb je de instapmodellen en middenklassers van Samsung in je bezit. Hoe hoger het nummer achter de A hoe beter het toestel, zo weet je dat de A70 een uitstekend toestel is voor een aantrekkelijke prijs.

Naast de Samsung Galaxy A70 hebben wij ook de A32 (5G) en A41 in onze webwinkel beschikbaar. Geïnteresseerd in onze andere producten? Bekijk ons ruime assortiment op refurbished.nl en sla je slag. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.