Refurbished Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB goud
€ 139,00 € 435,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.nl?

Wat is een refurbished Samsung Galaxy S7 Edge?

Een refurbished Samsung Galaxy S7 Edge is een refurbished samsung telefoon. Mogelijk is deze eerder gebruikt, in ieder geval nagekeken op verschillende technische punten, mogelijk zijn er verschillende onderdelen vervangen en wordt het opnieuw geleverd met accessoires en garantie. De Galaxy S7 Edge met gebogen zijkanten is door Samsung uitgebracht in 2016. Nu refurbished belangrijk wordt voor onze samenleving en refurbished veel goedkoper is dan nieuw zijn ook refurbished samsung telefoons enorm populair. Door een refurbished Samsung te gebruiken help je mee aan een duurzamere samenleving en bespaar je geld.

Voordelen Samsung Galaxy S7 Edge

+ 5,5 inch afgerond beeldscherm
+ Stof -en spatwaterdicht
+ Voorzien van een goede camera
+ Snel draadloos opladen
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy S7 Edge in de winkel

Kwaliteit van een Samsung Galaxy S7 Edge

✓ De Samsung Galaxy S7 Edge is zo goed als nieuw
✓ De Samsung Galaxy S7 Edge is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ De Samsung Galaxy S7 Edge is een duurzame keuze
✓ In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een Samsung Galaxy S7 zo goed als nieuw

Ga je voor de Samsung Galaxy S7 Edge? Koop deze dan gemakkelijk online bij refurbished.nl. Je kunt een refurbished Samsung Galaxy S7 Edge altijd vergelijken met een nieuw toestel uit de winkel. Er worden dagelijkse verschillende gebruikte Samsung telefoons gereviseerd. Door alle technologie die hierin zit is dit zeer nauwkeurig werk. Dit nauwkeurige werk wordt volgens onze kwaliteitseisen uitgevoerd. Onze missie is om ervoor te zorgen dat nieuwe gebruikers het verschil tussen een refurbished Samsung refurbished Samsung en een nieuwe niet kunnen herkennen. Wij zijn ook trots om te melden dat wij dagelijks deze missie behalen.

Handig om te weten over de Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 Edge is de opvolger van de Galaxy S7. Het verschil tussen deze twee smartphones zit vooral in de vorm van het scherm. De Samsung Galaxy S7 Edge heeft een afgerond scherm die aan de zijkant doorloopt. Naast het scherm zit er op de S7 Edge ook een goede camera waarmee je mooie foto’s kunt maken, ook met weinig licht. Doordat deze telefoon stof -en spatwaterdicht is ondervind je geen problemen als je telefoon nat wordt tijdens een regenbui.

Naast de Samsung Galaxy S7 Edge hebben wij ook de Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S10 in ons assortiment. Geïnteresseerd in onze andere producten? Bekijk ons ruime assortiment op refurbished.nl en sla je slag. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.