Refurbished Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 128GB Zwart
€ 127,00 € 399,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Galaxy A51 kopen

Ben je op zoek naar een Galaxy A51 en wil je een goede deal scoren? Dan is de refurbished Galaxy A51 perfect voor jou! De refurbished galaxy A51 heeft ruimte voor een extra simkaart en geheugenkaart. Hierdoor kan je gebruik maken van twee simkaarten en een geheugenkaart. Dankzij de 6,5 inch beeldscherm en AMOLED scherm kan je gerust jouw favoriete serie kijken onderweg. De refurbished Galaxy A51 heeft 4 camera’s om mooie foto’s te schieten in elke situatie. met de 4000 mAh batterij heb je de capaciteit om de gehele dag jouw smartphone te gebruiken. Kies zelf in welke conditie jij jouw refurbished Galaxy A51 wilt. Ga je voor een smartphone die ‘Zo goed is als nieuw’ of ‘Licht gebruikt’. Voor elke portemonnee is er een refurbished galaxy A51.

Voordelen refurbished Galaxy A51

+ Dual sim en ruimte voor een geheugenkaart
+ 6,5 inch en AMOLED beeldscherm
+ 4 camera’s voor het maken van mooie foto’s
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy A51 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy A51

✓Een refurbished Galaxy A51 is zo goed als nieuw
✓In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy A51 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy A51 bij refurbished.nl

Een refurbished Galaxy A51 is niet alleen goedkoper dan nieuw in de winkel. Maar ook nog eens beter voor het milieu. Door het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij. Deze stoffen zijn niet goed voor mens, dier en natuur. Door een refurbished smartphone aan te schaffen zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2 uitstoot. Zo zorgen we samen voor een groenere toekomst. refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronische apparaten in diverse merken. Ben je nog op zoek naar een laptops of tablets. Bekijk ons groot assortiment op refurbished.nl en misschien vind jij wel jouw ideale apparaat die je nodig hebt. Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.