Refurbished iPhone SE 2020

Meest verkocht

iPhone SE 64GB Zwart (2020)
€ 111,00 € 489,00
Morgen verzonden

Beste keuze

iPhone SE 64GB Rood (2020)
€ 109,00 € 489,00
Morgen verzonden
iPhone SE 128GB Zwart (2020)
€ 145,90 € 539,00
Morgen verzonden
iPhone SE 64GB Zwart (2020) | Exclusief kabel en lader
€ 163,00 € 489,00
Morgen verzonden
iPhone SE 128GB Wit (2020)
€ 170,00 € 539,00
Morgen verzonden
1–5 (5)1

Waarom Refurbished.nl?

iPhone SE kopen

Van de nieuwe iPhones is deze iPhone SE toch wel een bijzondere keuze van Apple. Met deze iPhone gaat Apple niet alleen de strijd aan van smartphones met de meeste performance, maar ook in het segment van de alledaagse gebruiker. De iPhone se 2020 heeft een mooi afgewerkt design in het formaat van een iPhone 8. Voor wie de oud en vertrouwde Touch ID scanner mist, is dit een perfecte keuze. De iPhone SE beschikt namelijk over de nieuwste generatie Touch ID scanner waardoor je telefoon binnen 1 seconde wordt ontgrendeld. Deze iPhone wordt ook wel de iPhone SE 2 genoemd, omdat de eerste iPhone SE de zogenoemde ‘special edition’ was. Deze viel zo goed in de smaak dat Apple heeft besloten deze productlijn door te zetten.

Varianten iPhone SE 2020
De nieuwe iPhone SE komt in drie varianten op het gebied van capaciteit:

-iPhone SE 64 GB: 
dit is het instapmodel van de iPhone SE. Voor de meeste klanten is dit genoeg opslag wanneer je niet per se veel foto’s, video’s of Apps hoeft op te slaan op lokaal geheugen. Wanneer je oudere generatie iPhones gewend bent is 64 GB sowieso een stap vooruit gezien dit vroeger niet de standaard was.

-iPhone SE 128GB: deze variant neemt een midden model plaats in doordat je hier veel foto’s en video’s op lokaal geheugen kunt opslaan. Ook op het gebied van apps kan je een hoop kwijt. Het is niet zo dat je ongelimiteerd aan de slag kunt gaan, maar voor de doorsnee klant is dit ruimvoldoende. Wanneer je snel geneigd bent om jouw iPhone als fotoboek te gebruiken om herinneringen te delen met vrienden en familie dan raden wij jou deze iPhone aan.

-iPhone SE 256GB: de high-end variant is geschikt voor de intensieve gebruiker voor wie geen limiet wilt op zijn opslagcapaciteit. Dat gevoel krijg je bij 256GB ook, want je kunt er oneindig veel foto’s en video’s op lokaal geheugen opslaan. Ook hoef je geen selectie te maken tussen Apps die je weinig gebruikt en apps die je dagelijks gebruikt.

Refurbished iPhone SE

Een Refurbished iPhone SE is uitstekende keuze wanneer je voor hergebruik bent van telefoons. Ook in 2020 leven we in een consumptiemaatschappij waar we een hoop weggooien, met name op het gebied van Elektronica. Zelfs wanneer een smartphone of laptop nog uitstekend werkt. Hier ziet refurbished.nl kansen door telefoons te laten nakijken, oplappen en gebruiksklaar te maken. Refurbished iPhones zijn altijd heel aantrekkelijk qua prijs, want je hebt dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs.

Refurbished iPhones op refurbished.nl

Doordat er een hoop Refurbished iPhone aanbieders bestaan, is het begrijpelijk dat klanten het lastig vinden de juiste partij te kiezen om hun aankoop bij te doen. Op refurbished.nl zijn alleen leveranciers aangesloten die door onze strenge controle zijn gekomen. Enkel de grootste en meest betrouwbare leveranciers zijn bij ons aangesloten. Wij onderhouden nauw contact met de leveranciers op onze website om de kwaliteit en service hoog te houden. Mocht je je ooit afvragen welke Refurbished aanbieder betrouwbaar is, neem dan een kijkje op onze website; wij hebben het uitzoekwerk voor je gedaan. Daarnaast loopt je garantie na aankoop via ons, dus mocht er iets zijn dan zijn wij je contactpersoon.

Pluspunten van een iPhone SE 2020

+ Vertrouwd formaat van de iPhone 8
+ Goede stereoluidsprekers
+ Stof -en waterdicht (tot 1m voor 30 min)*
+ Erg licht (148gram)
+ Filmen in 4K
+ Touch ID

*IP67 certificering

Wat mag je verwachten van een Refurbished iPhone SE 2020?

✓ 3 jaar garantie
✓ Beeldscherm zo goed als nieuw
✓ Voorzien van de nieuwste software
✓ Gratis technische ondersteuning

Simlockvrij toestel

Een Refurbished iPhone SE is standaard simlockvrij en accepteert een nano simkaart van alle providers.

3 prachtige kleuren

De Refurbished iPhone SE komt in drie kleuren. De neutrale zwarte kleur zoals we die gewend zijn. Een elegante witte kleur en een premium dieprode kleur.

Vertrouwd formaat

De iPhone SE 2020 heeft hetzelfde formaat als een iPhone 8, dat precies goed in de hand valt. Never change a winning team!

Opslagcapaciteit

De iPhone SE komt voor in drie soorten opslagcapaciteiten, namelijk 64Gb, 128Gb en 256 Gb.

Touch ID

Beveilig jouw berichten en documenten met een Touch ID zodat niemand bij die gegevens kan.