Refurbished iPad Air

Waarom Refurbished.nl?

Refurbished iPad Air kopen

Wij van refurbished.nl verplaatsen ons graag in jouw gedachten. ‘Online een refurbished iPad Air kopen; moet ik dat nou wel doen?’ Om eventuele twijfel meteen de grond in te boren, geven we direct het antwoord: Ja! Een refurbished iPad Air van refurbished.nl voldoet aan dezelfde eisen als een nieuwe iPad die je in de winkel kunt kopen. Met één belangrijk verschil: je bent stukken voordeliger uit. Dat komt omdat onze iPad Air’s refurbished zijn. Dat wil zeggen dat ze na gebruik door derden door professionals van tevoren uitvoerig geïnspecteerd en getest zijn, klaar voor nieuw dagelijks gebruik. Word jij de nieuwe eigenaar?

Over de Apple iPad Air

De Apple iPad Air (1 of 2) mag gezien worden als de opvolger van de iPad 2, de iPad 3 en de iPad 4 en beschikt over een geheel nieuw design. Zoals de naam ‘Air’ al min of meer zegt is het apparaat en design lichter en daardoor ook makkelijker in gebruik. De iPad ligt gemakkelijker in de hand, is de ervaring van alle gebruikers. Verder valt de Apple iPad Air op dankzij een verbeterde hardware (geoptimaliseerd voor iOS 12) en interface ten opzichte van de vorige versies. De tablet van Apple is ideaal voor het lezen van e-books, e-mailen, videogames spelen, foto’s maken, video’s maken, films kijken en muziek luisteren.

Koop je iPad Air refurbished.nl

Bij refurbished.nl ben je goedkoper uit dan als je een nieuw iPad Air koopt in de winkel. Daarnaast help je het milieu ook een handje mee. Door de iPad Air een tweede leven te geven zorg jij ervoor dat er minder CO2 uitstoot vrijkomt. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor het milieu, mens en dier. Ga voor een duurzaam aankoop en kies voor een refurbished iPad Air. Naast iPads heeft refurbished.nl een groot assortiment in andere Apple producten,Macbooks en iPhones . Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.