Refurbished Apple Watch series 2

Waarom Refurbished.nl?

Koop online een refurbished Apple Watch Series 2

De refurbished Apple Watch Series 2 is de opvolger van de Series 1 en ondanks dat het design hetzelfde is gebleven, is er veel toegevoegd waardoor de Series 2 een waardige opvolger is. Bij de Apple Watch Series 2 ligt er een sterkere nadruk op de gezondheidsfuncties en is deze ook minder afhankelijk van je iPhone door de aanwezigheid van GPS. De Apple Watch Series 2 is in september van 2016 uitgebracht en bouwde voort op het succes en de kracht van de Series 1. De series 2 heeft GPS, een verbeterde batterijduur, is waterbestendig en heeft betere schermverlichting. De Series 2 heeft een processor die het twee keer zo krachtig maakt als zijn voorganger. Hierdoor zal je Apple Watch Series 2 vlotter en soepeler doen aanvoelen in zijn gebruik.

Voordelen refurbished Apple Watch Series 2

+ Keuze tussen 38mm en 42mm beeldscherm
+ GPS, waterbestendig en verbeterde batterijduur
+ OLED-display met 390 x 312 px resolutie
+ Enkel nog Refurbished te verkrijgen voor een aantrekkelijke prijs

Kwaliteit van een refurbished Apple Watch Series 2

  • ✓ Beeldscherm en bandje is zo goed als nieuw
  • ✓ Geen tot weinig gebruikssporen op de behuizing
  • ✓ Wordt standaard verstrekt met datakabel
  • ✓ In duurzame verpakking geleverd
  • ✓ 3 jaar garantie
  • ✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Een Apple Watch Series 2 zo goed als nieuw

Een refurbished Apple Watch Series 2 is een geweldige keuze voor de als de iets wat actievere persoon. Door de aanwezigheid van de hartslagmeter en GPS kun je lekker je ding doen, maar het ontbreekt de nieuwe functies die je ziet bij de Series 6.

Door de Apple Watch Series 2 als refurbished aan te schaffen heb je als klant alleen maar voordelen. Een Apple Watch Series 2 is namelijk alleen nog maar refurbished te verkrijgen. Alle refurbished Apple Watches worden door grondig door experts gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt.

Koop je nieuwe Apple Watch Series 2 bij refurbished.nl

Overweeg je om een Apple Watch Series 2 te kopen? Neem dan gerust een kijkje op onze website, refurbished.nl. In onze webshop vind je een ruim assortiment aan Apple Watches, iPhones, iPads maar ook Samsungs, HP, Lenovo en Dell laptops. Bestellen gaat eenvoudig en wij van refurbished.nl bieden gratis verzending, gratis retour en ook bent u als klant verzekerd van een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Daarnaast krijgt u als klant ook 3 jaar garantie op iedere aankoop die u doet in onze webshop! Naast de Series 2 hebben wij ook vele andere Apple Watch modellen die u via onze webshop kunt kopen. Zo kunt u denken aan de Apple Watch Series 5, maar ook de nieuwe Apple Watch Series SE en Series 6 kunt u kopen bij refurbished.nl!

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.