Refurbished Galaxy Watch

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Galaxy Watch kopen

Tegenwoordig is een smartwatch niet weg te denken in je dagelijkse leven. Koppel gemakkelijk je refurbished Galaxy Watch met je Samsung telefoon en ervaar het gemak van een Galaxy Watch. Met de Galaxy Watch heb je niet alleen een stijlvolle smartwatch maar ook een functionele smartwatch. Zo kan je met de Galaxy Watch bellen, berichten beantwoorden, je stappen bijhouden en nog veel meer. Bij refurbished.nl ben jij verzekerd van een hoogwaardige refurbished Galaxy Watch. De refurbished Galaxy Watch wordt door professionals gecontroleerd en schoongemaakt. Zo ben jij verzekerd van een goed werkend refurbished Galaxy Watch!

Voordelen refurbished Galaxy Watch

+ Koppel gemakkelijk je Watch met je smartphone
+ Houd alle belangrijke apps in de gaten met je Watch
+ Goedkoper dan een nieuwe Refurbished Galaxy Watch in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy Watch

✓Een refurbished Galaxy Watch is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Galaxy Watch is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓Een refurbished Galaxy Watch is een duurzame keuze
✓ Altijd 3 jaar garantie!

Een refurbished Galaxy Watch zo goed als nieuw

Overweeg je om een Galaxy Watch aan te schaffen? Maar wil je niet de volle prijs hiervoor betalen. Dan is een refurbished Galaxy Watch iets voor jou! Bij refurbished.nl wordt er op meer dan 50 punten gecontroleerd door professionals. Als het nodig is worden er reparaties uitgevoerd of eventueel onderdelen vervangen. De refurbished Galaxy Watch wordt schoon opgeleverd en is daardoor zo goed als nieuw.

Koop je refurbished Galaxy Watch bij refurbished.nl

Ben je op zoek naar een refurbished Galaxy Watch? Koop je refurbished Galaxy watch bij refurbished.nl. refurbished.nl geeft je standaard 3 jaar garantie bij je aankoop. Dit om je zekerheid te geven van een goed werkend product. Daarnaast help je het milieu een handje mee door een duurzame aankoop te doen. Door de levensduur van apparaten te verlengen krijg je minder CO2-uitstoot. Op deze manier help jij mee aan een groener wereld! Beschik je zelf over een iPhone en heb je liever een Apple Watch? Bij refurbished.nl hebben wij een groot assortiment van Apple Watches. Bekijk onze assortiment op refurbished.nl Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.