Refurbished Galaxy Watch 3

Waarom Refurbished.nl?

Online een refurbished Galaxy Watch 3 kopen

Met de Galaxy Watch 3 kan je gebruik maken van diverse functies. Denk hierbij aan het accepteren van inkomende oproepen, je stappen bijhouden, op berichten reageren en betalen met je Galaxy Watch 3. Daarnaast heeft deze Galaxy Watch 3 een bloeddrukmeter en een ECG hartslagmeter. Met de optische hartslagmeter wordt je hartslag continu gemeten. Er is een opslagcapaciteit van 8 GB. Hierdoor kan jij je favoriete Apps opslaan en gebruiken. Aan de hand van de draaiende bezel kan jij je gewenste functie gebruiken. Op deze manier kan je in een handomdraai alles in de gaten houden wat er op je smartphone binnen komt. De Galaxy Watch 3 is beschikbaar in verschillende kleuren en in 2 formaten, namelijk 41 en 45 mm. Deze Galaxy Watch is een klassieker en heeft een stijlvolle, luxe uitstraling. Ben je op zoek naar een betaalbare Galaxy Watch 3? Kijk dan eens bij refurbished.nl voor jouw gewenste Galaxy Watch 3. Een refurbished Galaxy Watch 3 is altijd goedkoper dan nieuw in de winkel. Met een refurbished Galaxy Watch van refurbished.nl kun je altijd profiteren van gratis verzending!

Voordelen refurbished Galaxy Watch 3

+ Kies jouw gewenste formaat 41 of 45 mm
+ Heeft een stijlvolle en luxe uitstraling
+ Gebruik diverse functies zoals, de stappenteller, hartslagmeter en het accepteren van inkomende oproepen
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy Watch 3 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy Watch 3

✓ Een refurbished Galaxy Watch 3 is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Galaxy Watch 3 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Galaxy Watch 3 een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie!

Bij refurbished.nl heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.nl gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy Watch 3 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy Watch 3 bij refurbished.nl

Ben je op zoek naar een refurbished Galaxy Watch 3 en wil je de voordeligste prijs. Dan is het de moeite waard om jouw refurbished Galaxy Watch 3 bij refurbished.nl aan te schaffen. Bij refurbished.nl profiteer je niet alleen van voordelige prijzen, maar ook van standaard 3 jaar garantie bij je aankoop. Daarnaast heb je een niet goed geld terug garantie polis en altijd gratis verzending. refurbished.nl is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook beter voor het milieu. Door de levensduur van apparatuur te verlengen is er minder CO2-uitstoot. Op deze manier zetten wij samen een eerste stap naar een groene toekomst. Naast refurbished Galaxy Watches hebben wij ook refurbished Apple Watches. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.nl. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Vragen?

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.nl.