Refurbished iPhone 6

Waarom Refurbished.nl?

Wat zeggen onze klanten over de iPhone 6?

Refurbished iPhone 6

Voordat Apple op de markt kwam met de iPhone 8 en de iPhone 7 was er de nu nog steeds krachtige iPhone 6 en geüpdatete versie, de 6S. Net als bij de andere iPhones die op onze website worden aangeboden gaat het hier om de refurbished versie. Bij refurbished.nl vind je tevens de iPhone 6s, de iPhone 6 Plus en de iPhone 6s Plus.

Dit betekent dat de producten die wij ontvangen compleet zijn nagekeken op eventuele gebreken. Indien nodig wordt de refurbished iPhone 6 gerenoveerd en vervolgens compleet gereinigd. Op die manier is alles wat niet naar behoren werkte vervangen en gerepareerd. Op deze manier werkt de refurbished iPhone 6 weer optimaal. Alle refurbished iPhones zijn voorzien van een keurmerk dat voor duurzaamheid en kwaliteit staat. Ook profiteer je van de Trusted Shops Garantie. Hiermee verloopt je online aankoop via een veilige verbinding en is je aankoop tot € 2.500,- verzekerd. Indien je vragen hebt over je bestelling kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Voordelen refurbished iPhone 6

+ Zeer groot 4,7 inch beeldscherm
+ Supersnelle A8 processor 
+ Past gemakkelijk in je broekzak dankzij slim formaat 
+ Vlijmscherp beeld op 4-inch Retina scherm
+ Touch ID vingerafdrukscanner voor supersnelle ontgrendeling 
+ Voordeliger dan een nieuwe iPhone telefoon
+ Verkrijgbaar in diverse kleuren
+ Nagenoeg dezelfde specificaties als de iPhone 6S

Kwaliteit van een refurbished iPhone 6

 • ✓ Beeldscherm is zo goed als nieuw
 • ✓ Verkrijgbaar als A-, B- en C-grade (5, 4 of 3 sterren)
 • ✓ Wordt standaard verstrekt met oplader, datakabel en SIM-tool (tenzij anders aangegeven)
 • ✓ In duurzame verpakking geleverd
 • ✓ Door professionals gecontroleerd en refurbished
 • ✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software
 • ✓ Altijd een premium refurbished keurmerk

Over de refurbished iPhone 6

De refurbished iPhone 6 beschikt over een krachtige Apple A8 chip en een processor van 1.4 GHz. Daarnaast beschikt de telefoon over een 8 megapixel camera met Focus Pixels-technologie waardoor er prima foto’s en video’s mee kunnen worden gemaakt van hoge kwaliteit. Deze foto’s en video’s kunnen vervolgens helder worden bekeken op het 4,7 inch beeldscherm met full-HD resolutie van de iPhone 6. Verder neemt de iPhone 6 weinig ruimte in beslag met een dikte van maar 7mm.

Simlockvrij toestel

Een refurbished iPhone 6 wordt standaard simlockvrij geleverd. Hierdoor accepteert het toestel simkaarten van alle telecomaanbieders. De iPhone 6 werkt met een nano-simkaart.

8-megapixelcamera

De refurbished iPhone 6 is voorzien van een 8-megapixelcamera met Focus Pixels-technologie. Deze technologie is verantwoordelijk voor nog scherpere foto’s in vergelijking met oudere toestellen.

Verkrijgbaar in 3 kleuren

De iPhone 6 is verkrijgbaar in drie kleuren, waardoor je jouw favoriete iPhone kleur kunt kiezen: zilver, goud of spacegrijs.

Opslagruimte

De refurbished iPhone 6 is leverbaar met een opslagcapaciteit van 16 GB, 64 GB en 128 GB. Om het geheugen uit te breiden maak je gebruik van de diensten van iCloud.

De accu van een iPhone 6

De accu van een refurbished iPhone 6 beschikt over een capaciteit van 1810 mAh. Hiermee profiteer je van een stand-by tijd van 250 uur en een spreektijd van maar liefst 14 uur.
Een van de grootste voordelen van een refurbished iPhone 6 kopen is dat je flink bespaart op de kosten. Een nieuw toestel is altijd duurder dan een refurbished toestel. Toch voldoet een refurbished iPhone 6 aan dezelfde kwaliteitseisen als een nieuwe iPhone 6. Niet alleen de binnenkant van de telefoon is vergelijkbaar met een nieuwe toestel, maar ook de buitenkant verkeert in keurige staat. Niet-functionerende onderdelen worden vervangen en het besturingssysteem wordt geactualiseerd naar de nieuwste versie. Daarna wordt het toestel uitgebreid getest zodat de telefoon volledig naar behoren werkt. De gereviseerde iPhone krijgt vervolgens een kwaliteitskeurmerk. Ook is je aankoop via onze webshop verzekerd tot € 2.500,- via de Trusted Shops Garantie.

iPhone 6

Refurbished Iphone 6 silver

 • Processor: Apple A8 Dual Core, 1.4 GHz
 • Scherm: 4,7 inch Retina
 • Batterijduur (standby): 250 uur
 • Kleuren: zilver, goud en spacegrijs
 • Camera: 8 megapixel achter, 1,2 megapixel voor
 • Vingerafdrukscanner: ja
 • Bekijk de refurbished iPhone 6

iPhone 6S

Refurbished Iphone 6s gold

 • Processor: Apple A9 Dual Core, 1.8 GHz
 • Scherm: 4,7 inch Retina
 • Batterijduur (standby): 240 uur
 • Kleuren: zilver, spacegrijs, roségoud en goud
 • Camera: 12 megapixel achter, 5 megapixel voor
 • Vingerafdrukscanner: ja
 • Bekijk de refurbished iPhone 6S

iPhone 6S Plus

Refurbished Iphone 6s plus space gray

 • Processor: Apple A9, Dual Core, 1.8 GHz
 • Scherm: 5,5 inch Retina
 • Batterijduur (standby): 384 uur
 • Kleuren: spacegrijs, goud, zilver en roségoud
 • Camera: 12 megapixel achter, 5 megapixel voor
 • Vingerafdrukscanner: ja
 • Bekijk de refurbished iPhone 6S Plus

iPhone 6 eigenschappen

De iPhone 6S Plus beschikt over de volgende specificaties:

Besturingssysteem: iOS
Breedte: 67 mm
Gewicht: 143 gram
Hoogte: 138 mm
Diepte: 7 mm
Schermdiagonaal: 4,7 inch
Resolutie: 1334 x 750 pixels x 326 ppi
Processor: A8 processor
Kloksnelheid: 1400 Mhz
Camera’s: Camera 1: 8 megapixels / Camera 2: 1,2 megapixels
Autofocus: Ja
Scherm technologie: Retina HD-display
Flitser: Ja
Audio-out: 3,5 mm mini-jack
Wi-Fi standaard: Wireless A, B, G en N
NFC: Ja
DLNA: Nee
Bluetooth: 4.0
GPS: Ja
Dataverbinding: 3G en 4G
Accu capaciteit: 1810 mAh
Spreektijd: 14 uur
Stand-by tijd: 250 uur
Simkaartslot: Nano simkaart

Klantervaringen

Wij vragen regelmatig aan onze klanten hoe zij hun refurbished iPhone ervaren. Bekijk hieronder enkele productervaringen.

“Ik hoorde veel goede verhalen over refurbished iPhones maar durfde zelf nog niet de stap te maken tot een paar maanden geleden. Onbegrijpelijk waarom ik zo lang heb gewacht. De kwaliteit is echt super en het toestel is niet te onderscheiden van een nieuwe iPhone 6. Helemaal top!”

Jamal – 23 jaar

“In mijn omgeving hadden meerdere mensen al een refurbished iPhone. Ik bleef alleen achter. Toen ik erachter kwam dat ik ook bijdraag aan een duurzamere wereld ging ik overstag. Nu al een paar maanden geleden een refurbished iPhone 6 gekocht en ben er zeer tevreden mee.”

Paul – 48 jaar

“De keuze was voor mij vrij gemakkelijk. Of veel geld uitgeven aan een nieuw toestel of minder geld voor hetzelfde toestel, maar dan refurbished. Ik ga toch slordig om met m’n telefoons dus dan liever een goedkopere telefoon. Als ik ‘m dan weer eens kwijtraak heb ik toch het gevoel dat ik minder geld ben verloren.”

Paula – 28 jaar

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Er ontstaat vaak verwarring over refurbished en tweedehands. Vaak wordt gedacht dat dit hetzelfde betekent. Dit is niet het geval, maar we begrijpen de verwarring. Het verschil tussen een refurbished toestel en een tweedehands iPhone is dat een tweedehands toestel vaak gebruikssporen bevat van de vorige eigenaar. Te denken valt aan een beschadigd beeldscherm of een doorgedrukte homeknop. Ook zit op een tweedehands toestel vaak geen garantie meer. Een refurbished iPhone 6 daarentegen bevat twee jaar garantie en oogt als een nieuw toestel. Doordat een refurbished iPhone 6 volledig is gereviseerd, eventueel is gerepareerd en gecontroleerd, is het toestel niet te onderscheiden van een nieuwe telefoon. Wanneer er iets mis is met het toestel, dan repareren of vervangen wij je telefoon kosteloos.

Bekijk ook andere refurbished iPhone toestellen

Naast de iPhone 6 vind je ook andere refurbished iPhone modellen in ons assortiment, zoals de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. Bekijk hier alle refurbished iPhones.