Renewd Premium Refurbished

Renewd reviseert iPhones tot de hoogste standaarden zodat ze weer zo goed als nieuw zijn. Dit betekent dat een Renewd iPhone uit 100% originele Apple onderdelen bestaat en op meer dan 83 punten is gecontroleerd. Met een Renewd iPhone geniet je van de gemakken van een nieuwe iPhone, maar dan voor een veel scherpere prijs.

Renewd is een Nederlands refurbished merk wat uitsluitend de beste kwaliteit refurbished producten op de markt brengt. Renewd is actief in heel Europa met haar refurbished merk Renewd. Verder worden de refurbished Apple producten van Renewd in een duurzame verpakking geleverd.


Kwaliteitscontrole door Apple Service Provider

Refurbished iPhones van Renewd zijn effectief van de beste kwaliteit in de refurbished markt. Dit komt simpelweg doordat de controle die wordt uitgevoerd op de producten het best is en er uitsluitend alleen gebruik wordt gemaakt van originele Apple onderdelen en wordt uitgevoerd door een Apple Premium Service Provider.


Originele Apple onderdelen

Renewd maakt voor haar refurbished producten uitsluitend gebruik van 100% originele onderdelen van Apple. Dit betekent automatisch dat de refurbished iPhones en iPads van Renewd van de beste kwaliteit is zijn. De originele onderdelen die Renewd gebruikt worden geplaatst door een Apple Service Provider wat mede zorgt voor een uitmuntend garantie proces waarbij een onverhoopte situatie het probleem snel wordt opgelost door het product bij je op te halen en vervangen of gerepareerd terug te brengen.


Visuele conditie

Wij van refurbished.nl hechten veel waarde aan duidelijkheid. Zo vind je op onze website refurbished producten van diverse refurbished merken die allen op een unanieme wijze van uiterlijke conditie worden aangeboden. Hierdoor hoef je als consument niet meer na te denken, wij zijn immers specialist. Een refurbished iPhone of iPad van Renewd is altijd van de beste technische kwaliteit, maar ook het uiterlijk is subliem en wordt daarom door ons gewaardeerd met een 5 sterren conditie.