Filter

Tijdelijk geen voorraad

Refurbished iPhone 5c

Met de refurbished iPhone 5c bracht Apple een iPhone uit voor de gebruiker die van alle functies van een Apple iPhone wil genieten maar er niet al te veel geld voor kwijt wil zijn. De iPhone 5c is de ideale oplossing voor de budget klant die van de volle ervaring van een Apple product wil genieten. De iPhone 5c heeft een kunststoffen behuizing en mist hier de vingerafdrukscanner. De kunststoffen behuizing zorgt voor een duurzame bouw en is verkrijgbaar in de kleuren: wit, rose, groen, geel, blauw en in 8GB, 6GB of 32GB variant bij refurbished.nl.

Over de refurbished iPhone 5c

De refurbished iPhone 5C draait standaard op iOS 8, het mobiele besturingssysteem van Apple. Verder heeft het apparaat een even groot scherm als de huidige iPhone 5 (4 inch), met een vergelijkbare resolutie van 640 bij 1136 pixels. Naast de plastic behuizing heeft deze refurbished iPhone 5 dezelfde processor als de iPhone 5, de A6. De batterij is iets wel groter dan die van de iPhone 5, waardoor de accuduur beter is. In de praktijk kun je de refurbished iPhone 5C zo’n twee dagen gebruiken, voordat hij weer aan de lader moet.

De behuizing van de 5C is gemaakt een stevig soort plastic genaamd polycarbonaat. De binnenkant van de refurbished iPhone 5c is van een nieuw design met een stalen frame. Hierdoor is het toestel erg stevig en heeft het een uitstekend mobiel bereik.

Een refurbished iPhone 5c als nieuw

refurbished.nl helpt jou graag met het maken van een ideale keuze. Onze medewerkers checken het product geheel na. Van de schroefjes tot aan de schermen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het toestel weer als nieuw is. Waar nodig worden onderdelen vervangen met officiële onderdelen van Apple. Bij de aankoop van een refurbished iPhone 5c krijgt u een garantie van 3 jaar. Daarnaast is de aankoop ook nog eens tot € 2.500,- verzekerd via de Trusted Shops Garantie.

Een bijdrage aan een duurzame samenleving

Vindt u het net als wij ook belangrijk om bij te dragen aan een duurzame samenleving en bent u op zoek naar een nieuwe iPhone? Kies dan voor refurbished.nl. Indien u nog vragen heeft aarzel dan niet op contact met ons op te nemen.